Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2009

Διακρίσεις σε πείσμα των αρμοδίων...

Ούτε μία, ούτε δύο φορές είναι που έχω γράψει για την κοροϊδία της Δημοτικής Αρχής να κλείνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το (επιδοτούμενο από την Πολιτεία) Δημοτικό Κολυμβητήριο της Άρτας. Διαβάστε εδώ και εδώ και εδώ.
Δεν χρειάζεται εγώ να κάνω κανένα άλλο σχόλιο, μεγάλα παιδιά είστε και καταλαβαίνετε μόνοι σας... Απλά διαβάστε αυτά που έχω αντιγράψει από το
site της Δόξας Άρτας:



"Α.Ο. ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ
ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Στην Πάτρα βρέθηκε το Σαββατοκύριακο 11,12 & 13 Δεκεμβρίου 2009 το αγωνιστικό και προαγωνιστικό τμήμα Κολύμβησης του Α.Ο. Δόξα Άρτας συμμετέχοντας στο 17ο Κύπελλο Χριστουγέννων που διοργάνωσε η Ν.Ε.Π. Πατρών.
Στούς Αγώνες έλαβαν μέρος 38 ομάδες από την Νότια και Δυτική Ελλάδα. Η ομάδα μας συμμετείχε με 13 κολυμβητές που βελτίωσαν τους χρόνους τους και κατέκτησαν 3 Χρυσά (Μάνθα Έλλη 200μ πεταλούδα ΠΚ-Α, Καρύδη Ιωάννα 200μ ύπτιο & 200μ ελεύθερο ΚΡ11), 4 ασημένια (Μάνθα Έλλη 400μ μικτή ατομική ΠΚ-Α , Βάσσος Νεκτάριος 50μ ύπτιο ΑΓ12 & Γαλήνα Αλεξάνδρα 100μ & 200μ πρόσθιο ΚΡ11) και 4 Χάλκινα μετάλλια (Μάνθα Έλλη 100μ πεταλούδα ΠΚ-Α, Βάσσος Νεκτάριος 200μ ελεύθερο & 200μ ύπτιο ΑΓ12 & Ψυλλιάς Αλέξανδρος 50μ ελεύθερο ΑΓ11). Οι κολυμβήτριες Μάνθα Έλλη και Κάλλου Δήμητρα εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους Πανελλήνιους Αγώνες (Χειμερινούς και Θερινούς) σε 4 αγωνίσματα."

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΡΦΩΜΑ:

"Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. του Α.Κ.Δ.Α για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου στα μέσα της αγωνιστικής κολυμβητικής περιόδου και η αδιαφορία των αρμοδίων φορέων του Νομού μας στο να βρεθεί κάποια λύση, θα αναγκάσει τα παιδιά αυτά και όλα όσα δεν μπόρεσαν λόγω υποχρεώσεων να συμμετέχουν , να μεταβαίνουν καθημερινά στα Ιωάννινα για προπόνηση σε μια προσπάθεια να συντηρήσουν και όχι να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές μας που παρ΄όλο την δύσκολη κατάσταση που βιώνουν για 3η συνεχόμενη χρονιά εξακολουθούν να αγωνίζονται , να διακρίνονται και να προβάλουν την πόλη μας , μια πόλη που ποτέ δεν τα αναγνώρισε και δεν τα στήριξε."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...