Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2009

Καλώστηνα την πέρδικα...


Επιτέλους, εδέησαν να μας βάλουν Περιφερειάρχη, δηλαδή Περιφερειάρχισσα ήθελα να πω...
Αφού από δω το 'φερναν από κει το πήγαιναν για τόσο καιρό, τοποθέτησαν την κυρία
Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα Γενική Γραμματέα της Περιφέρειας Ηπείρου.
Εγώ την κυρία Γεωργακοπούλου δεν την ήξερα, αλλά απ' ότι διαβάζω, η νέα Γ.Γ. κατάγεται από την Πάτρα, είναι αρχιτέκτων μηχανικός και έχει διατελέσει αντινομάρχης και πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου Αχαΐας. Ήταν υποψήφια στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές στο νομό Αχαΐας, χωρίς όμως να καταφέρει να εκλεγεί, ενώ είναι εν ενεργεία νομαρχιακή σύμβουλος. Η κ. Γεωργακοπούλου έχει έντονη παρουσία σε οικολογικά κινήματα και περιβαλλοντικούς συλλόγους, ενώ δραστηριοποιείται και στην Ένωση Γυναικών Ελλάδας.

Είναι η πρώτη φορά που επιλέγεται γυναίκα για περιφερειάρχης Ηπείρου και ελπίζω να μην τρομάξει το μάτι της από εμάς τους ορεσίβιους. Αναλαμβάνει τα καθήκοντά της την άλλη Δευτέρα και εγώ το μόνο πράγμα που περιμένω από αυτήν είναι να πεί έμπρακτα
BASTA -που λέει και τ' όνομά της- στην απομόνωση της Ηπείρου και να θυμάται ότι ΚΑΙ η Άρτα ανήκει στην Ήπειρο, ας την βλέπουμε πού και πού κι απ' τα μέρη μας.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΜΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΒΙΒΛΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΑΥΤΑ ΟΥΤΕ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ.
    ΑΣΠΑ, ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...