Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Η Αξιοκρατία του 24ωρου!!!


Έγραφα χτες για την τοποθέτηση του Δημάρχου Αγνάντων, Χρήστου Χασιάκου, ως Προέδρου, στον Φορέα Διαχείρισης Τζουμέρκων και για τις αντιδράσεις που υπάρχουν εναντίον της Μπιρμπίλη από τους κομματικούς του ΠΑΣΟΚ για το ότι ο Χασιάκος εκλέχτηκε με την στήριξη της Ν. Δ.
Κατέληγα κιόλας έτσι:
"Για να δούμε, θα αντέξει (η Μπιρμπίλη) ή θα υποκύψει στις "αξιοκρατικές" πιέσεις"...
Λοιπόν, για να δούμε, άντεξε η ανέμελη Τίνα; Αντιγράφω, όπως ακριβώς το διαβάζω:

"
Για λιγότερο από 24 ώρες έμεινε στην θέση του Προέδρου του Φορέα Τζουμέρκων ο Δήμαρχος Αγνάντων Χρήστος Χασιάκος. Οι σφοδρές αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή του στο χώρο του τοπικού ΠΑΣΟΚ, μεταφέρθηκαν χθες στην Υπουργό Περιβάλλοντος Τίνα Μπιρμπίλη. Τονίστηκε ακόμη ότι η επιλογή είναι μη σύμφωνη με το νόμο και την προκήρυξη, γεγονός που λύνει πολιτικά τα χέρια της Υπουργού για την άμεση αντικατάστασή του. Απομένει τις επόμενες ημέρες να οριστεί ο αντικαταστάτης του."

Δηλαδή για να καταλάβω, όταν λέμε ότι η επιλογή του Χασιάκου ήταν παράνομη και έτσι "λύθηκαν" τα χέρια της υπουργού και τον αντικατέστησε, το εννοούμε ή πάλι ληγμένα παίρνουμε; Ποιός τον επέλεξε, εγώ; Το Υπουργείο δεν τον επέλεξε;
Κρίμα Τίνα μας κι εγώ που νόμιζα ότι ίσως θα μπορούσες να "φέρεις" έναν άλλον αέρα, τελικά μία από τα ίδια είσαι κι εσύ... Με "δεμένα" τα χέρια, που ψάχνεις να βρεις δικαιολογίες για να τα έχεις καλά με τους πρασινοκαρεκλοκένταυρούς σου...
Εννοείται ότι τώρα περιμένω στα πλαίσια της διαφάνειας να ανακοινώσετε το όνομα του υπεύθυνου που εξαπάτησε την Υπουργό και κατόρθωσε να προωθήσει την επιλογή Χασιάκου, παρόλο που αυτή ήταν "μη σύμφωνη με το νόμο και την προκήρυξη" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...