Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !!! Όλη η αλήθεια για το κλείσιμο του Κολυμβητηρίου στην Άρτα...


Πάλι βιάστηκα και κατηγόρησα την Δημοτική Αρχή και συγκεκριμένα τον Άλκη τον Παπαχρηστάκη για το κλείσιμο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, επειδή τάχα δεν είχαν λεφτά να πληρώσουν το πετρέλαιο για την πισίνα...
Όχι φίλοι μου, έμαθα την αλήθεια και ζητάω ταπεινά συγγνώμη που τους αδίκησα.
Εμάς και τα παιδιά μας ήθελαν να προστατέψουν οι τοπικοί μας "άρχοντες". Για κοιτάξτε τι ντράβαλα έχουν στα Γιάννενα, που τσακώνονται και μαλλιοτραβιούνται... Για "μαύρο" χρήμα μιλάνε, για σκιώδη διοίκηση, ασφαλιστικά μέτρα κάνουνε, βρίζονται οι σύλλογοι μεταξύ τους, ένα μαύρο χάλι δηλαδή!!!

Ενώ εμείς,
ΑΡΧΟΝΤΕΣ!!! Τραβήξαμε ένα ξεγυρισμένο λουκέτο και αυτοπροστατευτήκαμε από τέτοιες κατινιές. Οι δημοτικοί μας "άρχοντες" μας προσέχουν και μας προστατεύουν από τις κακοτοπιές και από τα ένστικτά μας. Πρόφαση ήταν ότι οι τσέπες είναι άδειες, η αλήθεια είναι ότι θέλησαν να εξασφαλίσουν αγάπη και ειρήνη στην Άρτα, μέρες που 'ναι!!!
'Ετσι, μπορούμε αγαπημένοι μεταξύ μας, χωρίς διχόνοιες και μίση, να αράζουμε στην πλατεία και να πίνουμε την φραπεδιά μας. Όσο για κολύμπι, τόσες ωραίες παραλίες έχει το Ιόνιο το καλοκαίρι, δεν χρειάζεται χειμωνιάτικα να αρπάξουμε κανα κρυολόγημα, χρονιάρες μέρες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...