Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Η αλυσίδα δεν σπάει με σφραγίδες...

Το διάβασα στον τοπικό τύπο και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι ότι οι μισοί Έλληνες είναι Πρόεδροι...



Σε τακτική απολογιστική Γενική Συνέλευση καλεί τα μέλη του ο Σύλλογος Άρτας «Πολιτών Παρέμβαση», τη Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου και ώρα 6.30 μ.μ. στο ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ.
Τα βασικά θέματα που θα απασχολήσουν τη Συνέλευση είναι: Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και οικονομικός απολογισμός – προϋπολογισμός του Συλλόγου, απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. σχετικά με τις πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Συλλόγου μέσα στη διετία 2008 – 2009 και προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής (υπενθυμίζεται ότι η θητεία τους είναι διετής) και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
Επίσης κατάθεση υποψηφιοτήτων για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Εξελεγκτική Επιτροπή, προτάσεις και διεκδικητικό πλαίσιο για τη διετία 2010 – 2012.

Παιδιά, συγγνώμην γιαυτό που θα πω, ξέρετε ότι σας αγαπάω κι από αυτό εδώ το blog έχω υπερασπιστεί πάρα πολλές φορές τους αγώνες σας, αλλά όταν οι αυθόρμητες κινήσεις ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών μετασχηματίζονται σε θεσμοθετημένα όργανα με σφραγίδα, εξελεγκτικές επιτροπές και οικονομικούς απολογισμούς, άστα να πάνε!!!
Αυτό που ξέρω είναι ότι όταν κόβατε την αλυσίδα που έκλεινε την πύλη του Κάστρου και δίνατε το Κάστρο πίσω στους Αρτινούς και σκαρφάλωνε ο Μπανιάς στα τείχη για να κόψει τα αγριόγκαθα, αυτά έγιναν από μια χούφτα αγανακτισμένων Αρτινών που είπαν δεν πάει άλλο...

Σήμερα, είσαστε ένας ωραιότατος Σύλλογος με τα σέα σας και τα μέα σας και η αλυσίδα έχει ξαναμπεί στην πύλη...
Όσο για τις αποφάσεις στον "Κρόνο", ακόμη θυμάμαι μια Γενική Συνέλευση πέρυσι, όπου αποφασίστηκε η μαζική κάθοδος στην Αθήνα και η μαζική, μαζί με τους Αρτινούς της Αθήνας, καθιστική διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Πολιτισμού, με μαύρες σημαίες, ταμπούρλα και happenings!!!
Ομόφωνη η απόφαση, αλλά όσο είδε ο Λιάπης να πραγματοποιείται, άλλο τόσο την είδα κι εγώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...