Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Τι άλλο θ' ακούσουνε τ' αυτιά μας...


Χθες έγραφα, για άλλη μια φορά, για το κλείσιμο του Δημοτικού -επιδοτούμενου από την Πολιτεία- Κολυμβητηρίου, επειδή είναι πολύ ακριβό το πετρέλαιο και δεν έχουμε να ζεστάνουμε το νερό...
Μια φίλη, άκουσε στον τοπικό ραδιοσταθμό Orange τον Δήμαρχο της Άρτας, Πάνο Οικονομίδη, να δίνει συνέντευξη για να την ακούσουν οι υπήκοοι, ουπς sorry, εννοούσα οι ακροατές. Την "άκουσε" λοιπόν η φίλη και μου έστειλε με mail τα κεντρικά σημεία της :



"Πολύ συγκινητική η συνέντευξη του Δημάρχου Αρταίων κ. Παναγιώτη Οικονομίδη στον τοπικό σταθμό Orange. Τι κρίμα που από φόρτο εργασίας δεν μπορεί ούτε δύο μέρες να πάει διακοπές, ούτε έναν καφέ να πιεί στην πλατεία.(!!!) Όσο για την πληροφόρηση που έχει για θέματα του κολυμβητηρίου τι να σχολιάσω: 150.000 λίτρα πετρέλαιο το χρόνο καίει η πισίνα δηλαδή 90.000€ τον χρόνο και όχι 2.000 λίτρα την ημέρα. Έτσι τουλάχιστον λένε οι ειδικευμένοι υπάλληλοι του κολυμβητηρίου. Ευχαριστούμε που θα αλλάξει τα φίλτρα τώρα κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 2 χρόνια όπως ο ίδιος δήλωσε, για να μην κινδυνεύουν τα παιδιά μας Ενώ στον δρόμο για τα Γιάννενα δεν αντιμετωπίζουν κανένα κίνδυνο!!! Άραγε η πολυδάπανη, και πολυδιαφημισμένη διάρκειας 40 ημερών περσινή συντήρηση τι περιελάμβανε; Όσο για το υπερσύγχρονο σύστημα χλωρίωσης μάλλον ελαττωματικό πρέπει να είναι γιατί αλλιώς δεν εξηγείται το ξαφνικό πρασίνισμα της πισίνας πέρυσι τον Απρίλιο αμέσως μετά την συντήρηση. Δήλωσε επίσης ότι δεν μπορεί να κλείσει την πισίνα τον Αύγουστο όπως κάνουν όλα τα κολυμβητήρια γιατί τότε είναι γεμάτο κόσμο. Σωστά πράττει. Να χάσει την πελατεία; Άσε που κατά τα λεγόμενά του και η ίδια η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος κακώς προγραμματίζει τους αγώνες της για τον Χειμώνα.(!!!) Όπως καταλαβαίνετε εκτός από υπερσύγχρονο το κολυμβητήριό μας είναι και πρωτοποριακό. Πάντως Κ Δήμαρχε εγώ δεν πληρώνω 40€ στα 2 σωματεία του κολυμβητηρίου για να αθληθούν τα παιδιά μου. Αυτά τα ποσά ισχύουν σε άλλους αθλητικούς χώρους και μπερδευτήκατε. Τέλος ευχαριστούμε για την γενναιοδωρία σας να μεταφέρετε τους κολυμβητές με τα Mini Bus για προπόνηση στα Ιωάννινα με δικά σας έξοδα, αλλά μην μπαίνετε στον κόπο . Για το μόνο που μπορείτε να κοπιάσετε είναι να βρεθεί λύση και να μην κλείνει η πισίνα το χειμώνα.

Μια ακροάτρια του Orange"

Αυτό που εμένα σαν ΚΕΝΤΡΙ μου έχει κάνει εντύπωση είναι γιατί δεν βγαίνει ο Δήμαρχος να μας αποστομώσει όλους με το εξής ατράνταχτο επιχείρημα :

"Τι παραπονιέστε; Εσείς δεν γκρινιάζατε που το κολυμβητήριο δεν έχει σκεπή και είναι έρμαιο στις βροχές και στο αγιάζι; Εσείς δεν λέγατε πως έπρεπε να διεκδικήσουμε να το κάνουν σκεπαστό, δηλαδή ΚΛΕΙΣΤΟ; Ε λοιπόν, ΚΛΕΙΣΤΟ σας το' κανα, αχάριστοι" !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...