Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Εκτός ορίων η εγκληματικότητα: Εισβάλουν, ληστεύουν, βιάζουν, κακοποιούν

Εμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας δηλώνουν ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την έξαρση στις εισβολές ένοπλων ληστών σε σπίτια.
Η πρόσφατη κακοποίηση νεαρής γυναίκας μέσα στο σπίτι της στη Γλυφάδα από τρεις ενόπλους και σχεδόν μπροστά στα μάτια του συζύγου και των δύο παιδιών της, σόκαρε ακόμη και τους αστυνομικούς και επανέφερε στο προσκήνιο τον προβληματισμό για την έλλειψη ουσιαστικής αστυνόμευσης τις ώρες που «επιλέγουν» οι κακοποιοί.
Η «συμμορία με τα Καλάσνικοφ», στην οποία αποδίδεται το χτύπημα στη Γλυφάδα, θεωρείται πως κρύβεται πίσω από τουλάχιστον 10 παρόμοιες επιθέσεις.
Στις 3 Σεπτεμβρίου ληστές εισέβαλαν σε σπίτι 52χρονου επιχειρηματία στη Βούλα, έδεσαν τη σύζυγό του, άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν στο σπίτι, αλλά δεν αρκέστηκαν...

σε αυτά: οδήγησαν τον 52χρονο σε ΑΤΜ τράπεζας στη Γλυφάδα για να «σηκώσει» με την κάρτα του ακόμη 3.000 ευρώ, ενώ ένας από τους δράστες κρατούσε όμηρο τη γυναίκα του στην κρεβατοκάμαρα.
Το βράδυ του Σαββάτου κακοποιοί με Καλάσνικοφ λήστεψαν τους θαμώνες καφενείου στην Καλλιθέα, ενώ την «τιμητική» τους έχουν πρατήρια καυσίμων στα οποία παρατηρείται έξαρση ληστειών. Σε άλλη ληστεία, σε χωριό της Άρτας (σ. ΚΕΝΤΡΙ: στη Σγάρα), οι κακοποιοί αφού δεν βρήκαν τίποτα πολύτιμο στο σπίτι όπου έμεναν δύο ηλικιωμένες, τις χτύπησαν και άρπαξαν τη μασέλα της μίας!!!

από τα madata

2 σχόλια:

  1. Και που 'σαι ακόμα. Όταν φτάσουν το μισθό του Αστυνομικού στα 700 ευρώ (σύντομα δηλαδή), τότε να δεις πανηγύρια. Όχι μόνο με Καλάσνικοφ, αλλά και με σφεντόνες θα μας ληστεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πόσα πρέπει δηλαδή να παίρνουν οι αστυνομικοί?? 700 και πολλά είναι για να βολτάρουν με τις μηχανές και να πίνουν φραπεδιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...