Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πες μας κι άλλα Δήμαρχε για τις πλατείες...


Αυτή τη φωτογραφία μου την έστειλε φίλος αναγνώστης και δείχνει την πάνω πλατεία, μπροστά ακριβώς από την Εμπορική...
Ας κάνουν μια σύναξη οι Γιάννηδες της Άρτας, Δήμαρχος και Αντιδήμαρχος κι ας συζητήσουν παρέα, πώς θα κάνουν ντα τους παραβάτες.

Για να βοηθήσω, προτείνω την δημιουργία μιας Επιτροπής, με τίτλο "Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι" που θα μελετήσει και θα εισηγηθεί ...κάτι τέλος πάντων, μη βιάζεστε, όλα θα γίνουνε!!!

P.S.: Όπως βλέπετε, τα παρκαρισμένα κλείνουν το πέρασμα προς τα πάνω, προς τη Β. Κων/νου, αλλά κανενός δεν ιδρώνει τ' αυτί, γιατί έτσι κι αλλιώς υπάρχει άλλο ...μπλόκο, 2-3 μέτρα παραπάνω!!!

Το μπλόκο που σας έλεγα...



5 σχόλια:

  1. Μια ενδεχομένως αποδοτική προωθητική ενέργεια των ιδιοκτητών των παρακειμένων καφετεριών θα ήταν και το:
    "Αδερφέ, μήπως θες να του ρίξω και κανά πλυσιματάκι;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κεντρι αυτο δεν ειναι τιποτα.....επρεπε να ειχα φωτογραφικη την τριτη το απογευμα να σου στειλω το δημαρχο που φωναζει για τις πλατειες και τα πεζοδρομια που ειναι γεματα αυτοκινητα....παρκαρε ο ιδιος το δικο του στη Φ.Μανωλακη, στον πεζοδρομο της Φ.Μανωλακη,μαζι με αλλα 5-6 αυτοκινητα γυρω γυρω και δεν χωραγε να περασει ουτε πεζος...μου ηρθε να του πω καμια καλη κουβεντα αλλα ηταν απασχολημενος στο τηλ. κανονιζε για επισκεψεις στας Αθηνας, εκει που θα μας κανει ρομπα....το καημενο το κατσικι....θα χωροπηδαει απο τα γελια και μαζι με αυτο και τα υπουργεια!!!!στη συνεντευξη την κυριακη 30/01 δινει ρεστα!!!!ανεβασε τη!please!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πες τα ΚΕΝΤΡΙ και εγώ θα σε βοηθάω με υλικό, γιατί δεν πάει άλλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες τα ΚΕΝΤΡΙ και εγώ θα σε βοηθάω με υλικό, γιατί δεν πάει άλλο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κεντρι η απολαυστικη συνεντευξη του δημαρχου σημερα 9-10 για πολλα γελια!!!!!!!το αλλο καλο που ειπε ηταν οτι:οι αντιδημαρχοι του ειναι οτι καλυτερο εχει η τοπικη κοινωνια της αρτας...σχολιασε το εσυ τωρα αυτο!!!δεν ειχα dvd να την γραψω ρε γαμωτο!!!!η κατσουλα θα πρεπει να γελαει ακομη μαζι με το παρδαλο κατσικι!!!!χαχαχχαχαχα!!!ας στειλει καποιος το βιντεο....!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...