Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ και στην Άρτα


Απεργούνε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.
Κλειστά θα μείνουν τα εμπορικά καταστήματα.

Κλειστά και τα Φαρμακεία.

Συμμετέχει και ο Ιατρικός Σύλλογος.

Με ανακοινώσεις τους δηλώνουν ότι συμμετέχουν στην απεργία ο Σύλλογος Υπαλλήλων της πρώην Ν.Α. Άρτας και το Σωματείο Εργαζομένων στην Αρχαιολογία Άρτας – Πρέβεζας.

Για δεύτερη μέρα συνεχίζουν την απεργία οι δάσκαλοι και καθηγητές.


Σε λίγη ώρα, στις 10 π.μ. ξεκινάει η πορεία από το Εργατικό Κέντρο της Άρτας.


"Δικό τους το χρέος και τα ελλείμματα, δικό μας χρέος ο αγώνας"


"Τα παιδιά μας αναζητούν δουλειά σε άλλες χώρες. -Προγραμματισμοί ανατρέπονται, όνειρα γκρεμίζονται, οικογένειες σκορπάνε. -Η πατρίδα ξεπουλιέται. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ: Το Ασφαλιστικό – το Φορολογικό – τους Μισθούς – τις Συντάξεις – το Ωράριο – την Υγεία – την Παιδεία – τα Δικαιώματα – το Ψωμί – τη Δουλειά – την Αξιοπρέπεια"

ΚΕΝΤΡΙ: Η φωτογραφία είναι από την απεργία της ΑΔΕΔΥ, στις 15 Δεκεμβρίου και δεν ξέρω πόσο ήθελαν τότε να ανατρέψουν τα κυβερνητικά σχέδια της κυβέρνησης ο Δημήτρης ο Τάτσης, γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας του ΠΑΣΟΚ και ο Βασίλης ο Γέμος, πρόεδρος της Δημοτικής κοινότητας Άρτας, με το ψηφοδέλτιο του χρισμένου από το ΠΑΣΟΚ, που τους βλέπω στην κορυφή της πορείας πίσω από το πανό...

Φαντάζομαι ότι και σήμερα μπροστά-μπροστά θα είναι και μάλλον θα φωνάζουν κι αυτοί μαζί με τους άλλους...
Τι λέτε; Σήμερα θα πιστεύουν περισσότερο τα συνθήματα που θα φωνάζουν;

1 σχόλιο:

  1. εχω μια απορια βρε κεντρι...μια χαρα με την απεργια...μια χαρα με τα πανω και τη διαηλωση κατα της κυβερνησης...ο Γεμος τι δουλεια εχει πρωτη μουρη στο καβουρι????ειναι εργαζομενος και του εκοψαν το μισθο..????ειναι ΚΚΕ και φωναζει για την αδικια και τη φτωχεια...???Συνταξιουχος δημοσιου δεν ειναι με παχυλη κιολας συνταξη????ΠΑΣΟΚ - με την κυβερνηση δεν εβαλε υποψηφιοτητα και υποτιθεται οτι συμφωνει με αυτα που αποφασζει ο συντροφος και αρχηγος τους ΓΑΠ???ο νεος προεδρος της Δημοτικης Κοινοτητας δεν ειναι????Τι απο ολα αυτα εχασε και διαδηλωνει???συμπαραστεκεται στους συμπολιτες του ε???Μαλλον ειναι κλειστες και οι καφετερειες σημερα και δεν εχει που να ΞΗΜΕΡΟΒΡΑΔΙΑΣΤΕΙ....ή μυριζει αρωμα εκλογων για 3 Απριλιου και συνεχιζει τον αγωνα του ΠΑΣΟΚ!!!!Τι να πω....τα σχολια δικα σου....!!!!!ααααααααααα!!εχω και αλλη μια απορια....γιατι ολοι οι αχρηστοι-αεργοι-τεμπεληδες-λαμογια-συνταξιουχοι και κοινως βαρεμενοι ασχολουνται με την πολιτικη????εμεις γιατι τους ψηφιζουμε????για να τους μοιασουμε καποια στιγμη???Μαλλον.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...