Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2009

Αυτά να δείτε κυρία Μαριλίζα...

Όλα καλά κι όλα ωραία και θα πνίξουμε τους ποντικούς των κυκλωμάτων που λυμαίνονται τον χώρο του φαρμάκου και θα γραπώσουμε τους μαϊμού-ανάπηρους, που αν ήταν αληθινά τόσοι όσοι δηλώνονται, τότε αυτή δεν θα ήταν χώρα, άσυλο ανιάτων θα ήταν. Και θα ξεκαθαρίσουμε ό,τι βρώμικο υπάρχει στον χώρο της υγείας κι αν πιάσουμε κανέναν να παίρνει φακελάκι, θα του το κόψουμε το χέρι σύριζα, από την μασχάλη.
Ωραία όλα αυτά, αλλά μήπως πρέπει να γίνει κάτι και πέρα από τα οικονομικοτεχνικά στοιχεία; Μήπως πρέπει να δείτε λίγο και την αντιμετώπιση προς τον άρρωστο, που περιμένει καρτερικά στα δημόσια Νοαοκομεία, γιατί δεν έχει τα λεφτά να τα "σκάσει" σε κάποιο ιδιωτικό κέντρο;
Να, κοιτάχτε τι μου έστειλε ο φίλος Βασίλης:


Στο νοσοκομείο αλλάζει το ωράριο μόνο με... μαρκαδόρο!
Σε πολλά εξεταστήρια αντικαταστάθηκε η πινακίδα "Μην ενοχλείτε" (το προσωπικό), με την ευγενικότερη "Μόνο με ραντεβού". Το οποίο για να το κλείσεις, χρειάζεσαι ραντεβού με το ψυχολόγo, γιατί θα τρελαθείς μόλις ακούσεις την πλησιέστερη διαθέσιμη ημερομηνία. Κι όταν φθάσει η ποθητή μέρα, μπορεί να μην φθάσει η σειρά σου. Γιατί απλά οι υπάλληλοι παίρνοντας την άδεια από την (κατεβασμένη) σημαία, κατεβάζουν ρολά, ό,τι ώρα τους βολεύει. Και 12:30 η καλύτερα 12:00!
Και μια και κανείς δεν το πρόσεξε ότι το βάλαμε από τις 17 Νοεμβρίου (το νέο ωράριο, δεξιά φωτό), ας το αφήσουμε. Ουδέν μονιμότερον των μονίμων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...