Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Εθελοντές ή υποχρεωμένοι από τους προϊσταμένους Δημάρχους;

Αντιγράφω από το kentri και είναι απλά ένα δείγμα του πόσο μεθοδικά κινείται η Ντόρα. Τι νομίζατε ότι έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν οι 1000 υπογραφές τρεις μέρες μετά τις εκλογές; (Οι φήμες μιλούσαν για άλλες 1000 που δεν δημοσιεύτηκαν...).
Σαν έτοιμη από καιρό, που λέει και ο ποιητής και τα γρανάζια έχουν αρχίσει να κινούνται...
Θα ήθελα όμως, να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στην τελευταία παράγραφο, που μιλάει για άτομα που δουλεύουν νύχτα-μέρα (σε 3 βάρδιες) για τον προεκλογικό αγώνα της Ντόρας και "
πρόκειται για άτομα που έχουν κάποιας μορφής εργασιακή σχέση με τους Δήμους Αθηναίων, Αιγάλεω και Ηρακλείου". Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν:
a) Είναι εθελοντές;
b) Τους υποχρέωσαν με διάφορες πιέσεις οι προϊσταμένοι τους Ντορικοί Δήμαρχοι; ή
c) Ο μοναδικός λόγος που έχουν "εργασιακή σχέση" με τους συγκεκριμένους Δήμους είναι ότι οι ίδιοι είναι πιστά στρατιωτάκια των συγκεκριμένων Δημάρχων και έτσι "τρύπωσαν¨στον Δήμο και εξασφαλίστηκαν επαγγελματικά;

Να τι λέει το
kentri:

Σε τρεις βάρδιες δουλεύει το πλήθος των εθελοντών της Ντόρας dora4Ο κομματικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας δεν δούλεψε προεκλογικά με το με πάθος και την αυταπάρνηση που δουλεύουν αυτό τον καιρό οι μηχανισμοί και οι στρατοί των μονομάχων στη μάχη για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας.
Κατά κοινή ομολογία σε επίπεδο μηχανισμών προηγείται η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία στηρίζεται από πολλούς δημάρχους κυρίως του Λεκανοπεδίου Αττικής. Μεταξύ των υποστηρικτών της ο Δήμαρχος Αθηναίων, Αιγάλεω, Παλαιού Φαλήρου, Ηρακλείου και πολλοί άλλοι, οι οποίοι έχουν θέση στη διάθεσή της τους δικούς τους μηχανισμούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες, που δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, στην αρχή της Συγγρού έχει μισθωθεί ή διατεθεί 5ώροφο κτίριο, όπου ο μηχανισμός επικοινωνίας της Ντόρας με τα μέλη και ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς.
Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, πρόκειται για άτομα που έχουν κάποιας μορφής εργασιακή σχέση με τους Δήμους Αθηναίων, Αιγάλεω και Ηρακλείου, τα οποία εναλλάσσονται σε τρείς βάρδιες από τις 7οο το πρωί μέχρι 11οο το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...