Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Ξεθαρρεύουν οι Αρτινοί...

Περίπου 100 άτομα την ημέρα συρρέουν κατά μέσο όρο στο Νοσοκομείο Άρτας για να εμβολιαστούν κατά της νέας γρίπης, οι οποίοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, στις οποίες περιλαμβάνονται οι ασθενείς με χρόνια νοσήματα από την ηλικία των 6 μηνών και άνω (π.χ. διαβητικοί, καρδιοπαθείς, νεφροπαθείς, παχύσαρκοι και όσοι έχουν εξασθενημένο ανοσοποιητικό), οι αιμοδότες και τα άτομα που φροντίζουν βρέφη ηλικίας κάτω των 6 μηνών καθώς και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.
Από τη Δευτέρα που ξεκίνησε ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων μέχρι και την Πέμπτη το πρωί, έχουν εμβολιαστεί στο Νοσοκομείο Άρτας πάνω από 410 άτομα, από παιδιά μέχρι ηλικιωμένους. Την πρώτη μέρα (Δευτέρα) προσήλθαν περίπου 75 άτομα και από την Τρίτη ο ρυθμός αυξήθηκε σταδιακά.
Αυτά που λέτε διαβάζω για τους συμπολίτες μου, που ή πολύ φοβιτσιάρηδες είναι ή πολύ γενναίοι, δεν τόχω ξεκαθαρίσει ακόμη.
Όσο για μένα και την παλιοΐωση που με χτύπησε και χάνω το Σαββατοκύριακο, η διάγνωση είναι εμπύρετη ίωση, με πονοκέφαλο και εμετούς (3 από χτες και συνεχίζουμε)... Ευχαριστώ για τα mails συμπαράστασης και ιδιαίτερα την εθελοντική προσφορά για εντριβή (ξέρεις εσύ, πονηρούλα...)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...