Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Ο βουλευτής Άρτας Κώστας Παπασιώζος στηρίζει Σαμαρά...

Την προσωπική του επιλογή στήριξης στον Αντώνη Σαμαρά για την αρχηγία της ΝΔ ανακοίνωσε σήμερα ο βουλευτής Άρτας της ΝΔ, Κώστας Παπασιώζος σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο πολιτικό του γραφείο.
«Είχα δηλώσει κατά καιρούς ότι δεν θα τοποθετηθώ δημόσια για το ποια θα είναι η προσωπική μου επιλογή από τους υποψηφίους προέδρους. Αυτή ήταν μία θέση ευθύνης, γιατί σεβόμενος τους ψηφοφόρους της ΝΔ και τους φίλους, ανθρώπους οι οποίοι πονάνε ακόμα από τη μεγάλη ήττα που υπέστη το κόμμα την 4η Οκτωβρίου και σεβόμενος αυτούς τους ανθρώπους που τόσα χρόνια μάχονται για τη μεγάλη αυτή παράταξη δεν ήθελα να επηρεάσω προς ποια κατεύθυνση θα πρέπει να οδηγήσουν την ψήφο τους. Αναγκάστηκα όμως, λόγω του ότι υπήρξε τις τελευταίες μέρες μια μεγάλη προπαγάνδα σε επίπεδο Νομού από αρκετά στελέχη της ΝΔ, να οδηγήσουν τους ψηφοφόρους προς μία συγκεκριμένη κατεύθυνση, γι’ αυτό θέλω να γνωρίσω υπεύθυνα ποια θα είναι η προσωπική μου θέση και στάση και ψήφος σ’ αυτή τη μεγάλη διαδικασία. Η ψήφος μου θα δοθεί στον Αντώνη Σαμαρά, έναν νέο πολιτικό ο οποίος με τις θέσεις του και τις απόψεις του αγγίζει και τις δικές μου θέσεις. Προ πάντων αγκαλιάζει όλη την κοινωνία. Δίνει προοπτική και μέλλον στην παράταξη και ακόμη είμαι σίγουρος ότι θα την οδηγήσει πάλι στη μεγάλη νίκη ώστε να είναι επόμενη κυβέρνηση η ΝΔ».
Αυτά διάβασα πριν από λίγο στο site του Δήμου και σκέφτηκα ότι εάν οι εκλογές στη Ν.Δ. γινόταν όχι από τα μέλη, αλλά από τους εκλέκτορες, όπως ήθελε η Ντόρα, οι Αρτινοί εκλέκτορες θα της έδιναν 70-80%...
Βλέπετε, τόσα χρόνια ο γνωστός μηχανισμός προώθησε τα άτομα που αυτός ήθελε σε θέσεις-κλειδιά. Τα αποτελέσματα τα είδανε στις κάλπες!!!

2 σχόλια:

  1. «Η υποψηφιότητα του Αντώνη Σαμαρά για την ηγεσία της Ν.Δ αποτελεί λύση προοπτικής κι ελπίδας για την παράταξη και τον τόπο.

    Εγγυάται την αμφίπλευρη διεύρυνση, την ανανέωση, τη νίκη.

    Θεωρώ ότι ο Αντώνης Σαμαράς αποτελεί τη σίγουρη επιλογή και συντάσσομαι στον κοινό αυτόν αγώνα για το μέλλον της Ελλάδας». ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σπάνια θα σας δοθεί η ευκαιρία

    Να στείλετε τόσο ισχυρό μήνυμα

    σε τόσους πολλούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...