Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Αρνείται να εγκαταλείψει την γλυκιά καρέκλα...

Με σύσσωμη την κοινωνία απέναντί του, με ολόκληρη την αντιπολίτευση, πλην Έλσας Παπαδημητρίου (αν μπορούμε να την κατατάξουμε στην αντιπολίτευση) να αρνείται να του δώσει την απαραίτητη συμπαράσταση για να προχωρήσει, με τον πόλεμο εκ των έσω να μαίνεται και η καρέκλα του να πριονίζεται, ο Παπανδρέου αρνείται να δώσει στην χώρα την διέξοδο που χρειάζεται.
Είναι γαντζωμένος στην καρέκλα, εγκλωβισμένος στο πλάνο που ο ίδιος έχει στο μυαλό του και είναι αποφασισμένος "να τα παίξει όλα μια ζαριά". 
Κατόρθωσε να κάνει "Αγανακτισμένους" εναντίον του όχι μόνο τους Έλληνες, αλλά και τους Ευρωπαίους.
Προχωράει στηριζόμενος μόνο σε Χρυσοχοΐδη, Παπουτσή, Ρέππα, Καστανίδη και Μπεγλίτη και με όλους τους άλλους να τον κοιτάνε με μισό μάτι.
Και μιας και είπα για Μπεγλίτη, προχωράει και στο ξήλωμα όλων των αρχηγών του στρατού, με έκτακτες κρίσεις μισή ώρα πριν το υπουργικό συμβούλιο. Γιατί άραγε το έκανε αυτό το τελευταίο; Πολύ ράδιο-αρβύλα ακούγεται!!! 
Πολύ περίεργη γενικά η συμπεριφορά του Παπανδρέου, εξηγείται μόνο από το ότι μπορεί να έχει ανοιχτή ατζέντα ακόμα, αυτό που στη γλώσσα του λένε: "unfinished business"...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...