Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Θυμάστε το Βραβείο ...ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ (!!!) του ΓΑΠ;

Θυμάται κανένας ότι πέρυσι, στις 3 Οκτωβρίου, ο Γιωργάκης πήρε το γερμανικό βραβείο "Quadriga" για την ...κρατηθείτε ...ειλικρίνειά του;
Τον προσφώνησε ο πρόεδρος της Deutsche Bank, Γιόζεφ Άκερμαν και ο Παπανδρέου τιμήθηκε στην κατηγορία: "Δύναμη της Ειλικρίνειας"!!!

Τα βραβεία "Quadriga" είναι βασισμένα στο σύνθημα: "Μοιραζόμαστε αξίες – Γερμανία, Ευρώπη και ο κόσμος" και απονέμονται σε προσωπικότητες, των οποίων το κοινωνικό και πολιτικό έργο συνεισφέρει σημαντικά στη διασφάλιση του μέλλοντος!!!
Πήραν το όνομα "Quadriga" από το άρμα μέ τα τέσσερα άλογα που οδηγάει η θεά Νίκη και βρίσκεται πάνω στην Πύλη του Βραδεμβούργου, που είναι το σύμβολο του Βερολίνου. Τα τέσσερα άλογα αντιπροσωπεύουν τη φιλία, την ευφυΐα, τη χρηστή διοίκηση και το θάρρος, ο συνδυασμός των οποίων θεωρείται ότι οδηγεί σε άνθηση την πόλη, την οικονομία, τον πολιτισμό!!!
Τώρα, πώς εμείς ξεμείναμε με τα ...τρία (άλογα) της τρόικας στο χέρι και αν αυτά συμβολίζουν τα τρία κακά της μοίρας μας, αυτό μόνο ο ειλικρινής (και με τη βούλα) Γιωργάκης το ξέρει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...