Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος "έκοψε το ρεύμα" στην ΔΕΗ!!!

Μην τρομάζεις κυρία μου, δεν λέω για της Άρτας, για τον δήμαρχο Κερατσινίου-Δραπετσώνας μιλάω, αυτό μας έλειπε κιόλας... 
Εκεί στο Κερατσίνι και στη Δραπετσώνα είναι κουμμούνια, όχι σαν τον δικό μας που είναι κύριος με τα ούλα του...
Βάστα Γιάννη, αυτοί θα μας πάρουν με τα ...κονσερβοκούτια!!! 
Τι έκανε λοιπόν ο δήμαρχος Λουκάς Τζανής, αυτό το μίασμα που αμφισβητεί την παντοκρατορία του Νέρωνα Βενιζέλου; 
Για διαβάστε:

Ένα βήμα παρακάτω προχωρά ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας Λουκάς Τζανής, αναφορικά με το χαράτσι στα ακίνητα μέσω της ΔΕΗ: σε κατάληψη του υποκαταστήματος της ΔΕΗ στη λεωφόρο Σαλαμίνας και Ακροπόλεως στο Κερατσίνι το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας, καλώντας παράλληλα τους φορείς και τα Σωματεία της πόλης να συνδράμουν στην προσπάθειά του αυτή.
Ταυτόχρονα, καλεί «σε συνεργασία και κλιμάκωση των ενεργειών τις δημοτικές Αρχές των δήμων του ευρύτερου Πειραιά, ώστε να δημιουργηθεί παμπειραϊκό μέτωπο ενάντια στον ωμό εκβιασμό των αγορών και των φερέφωνων των μνημονιακών πολιτικών», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.
Ο δήμαρχος Κερατσινίου-Δραπετσώνας και το δημοτικό συμβούλιο έχουν ήδη συστήσει διαπαραταξιακή επιτροπή, η οποία και χειρίζεται όλες...

τις διαδικασίες και τα μέτρα προστασίας των πολιτών έναντι του χαρατσιού, ενώ ήδη έχει καταθέσει αίτηση ακύρωσης κατά της υπουργικής απόφασης που επιβάλλει το ειδικό τέλος ακινήτων. Εδώ και αρκετές ημέρες οι πολίτες οι οποίοι αδυνατούν να πληρώσουν προσέρχονται στο Γραφείο Δημάρχου, προσκομίζοντας το λογαριασμό και τα έγγραφα από τα οποία προκύπτει η αδυναμία τους, ώστε ο δήμος να συμβάλλει στις νομικές ενέργειες τους. Στο πλαίσιο αυτό ο δήμος θα προχωρήσει στην κατάθεση ασφαλιστικών μέτρων κατά της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...