Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Ο Ραγκούσης εξασφάλισε το μεροκάματο του κουνιάδου του και γλύτωσε από την... κρεβατομουρμούρα!!!

Τον αδερφό της γυναίκας του, δηλαδή τον κουνιάδο του, φρόντισε να αποκαταστήσει επαγγελματικά για όσο καιρό κρατήσει και η δική του η «δόξα» ο υπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, Γιάννης Ραγκούσης.
Στην απόφαση, που δημοσιεύεται παρακάτω, με Αρ.Πρωτ.Δ16α/387/7/313/ΑΦ και ημερομηνία 22-7-2011 το θέμα είναι ο «Διορισμός του Χρήστου Ρούσου, σε θέση Ειδικού Συνεργάτη, στο Πολ. Γραφείο του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων», την οποία και υπογράφει ο κ. Ραγκούσης.


Ο κ. Ραγκούσης, που ήταν μέχρι πρότινος ο εξ απορρήτων του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, και συγκαταλέγεται μεταξύ των «δελφίνων», που διαγκωνίζονται για το πια θέση θα έχουν την «επόμενη μέρα» στο ΠΑ.ΣΟ.Κ., με νόμιμο τρόπο εξασφάλισε ένα μεροκάματο στον αδερφό της γυναίκας του. Το ζητούμενο όμως είναι και εδώ, αν τελικά το νόμιμο είναι και ηθικό.
Θυμίζουμε ότι ο κ. Ραγκούσης – όπως και οι υπόλοιποι υπουργοί, βουλευτές, μέλη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – πασχίζει για να αποδείξει στον κοσμάκη (όχι στους ομοίους του), ποιος είναι ο τιμιότερος όλων για φτιάξει τα κακώς κείμενα και ποιος εξ αυτών βρίσκεται σε μεγαλύτερη ετοιμότητα για να καθαρίσει «τον κόπρο του Αυγεία», που βρίσκεται παντού διασκορπισμένος στη διαπλεκόμενη Ελλαδίτσα.
Έτσι ο κύριος Ραγκούσης, επειδή για όλα φταίνε οι δημόσιοι υπάλληλοι, συναινεί στην εργασιακή εφεδρεία, στις απολύσεις, στις περικοπές, στις «κοψοχρονιά» πωλήσεις της δημόσιας περιουσίας για να μικρύνει το κράτος και να σωθούμε. Όμως παράλληλα φροντίζει το δικό του σπίτι να μην πέσει και τον πλακώσει.
Δηλαδή ο κορυφαίος υπουργός, ενώ κατηγορεί τους «βολεμένους» δημοσίους υπαλλήλους ή όποιον άλλον εργαζόμενο θεωρεί βολεμένο (βλέπε ταξιτζήδες) και τους καταλογίζει ευθέως ευθύνες για την κατάντια της χώρας, εντούτοις φρόντισε να «βόλεψει» στο Δημόσιο (γιατί και τους μισθούς των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων ο ελληνικός λαός τους πληρώνει) έστω και προσωρινά έναν δικό του άνθρωπο, «κάποιον της εμπιστοσύνης του, βρε αδερφέ» εξασφαλίζοντας του ένα μεροκάματο!
Ας τα βλέπουν αυτά οι ψηφοφόροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. ώστε να αντιληφθούν, όσοι ακόμα το αρνούνται, ότι οι αυστηροί νόμοι και οι κανόνες ισχύουν μόνο για τους άλλους ή διαμορφώνονται για να εξυπηρετούν τους ανθρώπους της εξουσίας.
Κύριε Ραγκούση, απαντήστε στον ελληνικό λαό, το νόμιμο είναι και ηθικό;
από εδώ...

ΚΕΝΤΡΙ: Ο καημένος ο κουνιάδος "πέφτει" πάνω σ' εκείνο το "ότι ο διορισμός διαρκεί για όσο χρόνο ασκεί τα καθήκοντα υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, ο Γιάννης Ραγκούσης.".
Τι να πεις; Ατυχία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...