Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Αρχίζουν τα εγκαίνια...

Ήταν να μη γίνει η αρχή, τώρα θα γίνονται συνέχεια εγκαίνια...
Ήρθε ο Σκανδαλίδης να εγκαινιάσει τα γραφεία του Αργύρη, ήρθε ο Γερουλάνος να εγκαινιάσει το από πέρσι ανοιχτό Μουσείο και τώρα σιγά-σιγά, με το που ολοκληρώνονται τα ψηφοδέλτια, ξεκινάνε και τα εγκαίνια των εκλογικών κέντρων των υποψήφιων Δημάρχων.



Την αρχή κάνει ο Νομαρχοδήμαρχος Παπαβάς, που μας καλεί να πάμε να τον χαρούμε και να μας κεράσει κι ένα γλυκό, ένα πιπερμάν, κάτι τέλος πάντων, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου στις 8 το βράδυ. Δεν ξέρω αν θα πάω, θα κοιτάξω τον καιρό και θ' αποφασίσω, αν και στο meteo.gr που κοίταξα, μίλαγε για βροχές και υγρασία 98%!!!
Δεν φοβάται ο χριστιανός, που θα του κρυολογήσουν οι υποψήφιοι και δεν θα μπορούνε να μιλήσουνε μετά στους ψηφοφόρους τους; Άντε πάλι, προβλέπω ότι το διπλανό φαρμακείο του φίλου Βασίλη θα κάνει χρυσές δουλειές με τις παστίλιες για το λαιμό και τα βλεννολυτικά!!!

Α ναι, παραλίγο να το ξεχάσω. Και η Όλγα δήλωσε ότι την Τρίτη 19 του μηνός θα κάνει εγκαίνια στο δικό της εκλογικό κέντρο στην Κασσοπίτρα, αλλά δεν ξέρω ακόμη τι ώρα.
Θα μάθω και θα σας πω.
Στην Όλγα πάντως θα πάω σίγουρα, ό,τι καιρό και να κάνει, όχι μόνο γιατί την αγαπάω και δεν θέλω να λείψω, αλλά γιατί το πολύ-πολύ, αν τα δω σκούρα, θα μπω στο Old Post και θα παρακολουθώ από εκεί...

Επειδή πάντως, όπου να 'ναι κι οι υπόλοιποι συνδυασμοί θα καθορίσουν την μέρα των δικών τους εγκαινίων κι επειδή μαζί με τον βροχερό καιρό, υπάρχει και η αδιαφορία των μπουχτισμένων πρώην οπαδών, προτείνω στα εκλογικά επιτελεία να ψάξουν προς την γέφυρα, διότι όλο και κάποια χέρια θα βρούνε να σηκώσουν τις πλαστικές σημαιούλες...

Δείτε τη φωτό και θα καταλάβετε...

1 σχόλιο:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...