Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Επικοινωνιακή μούγκα!!!

Τα 'χουπε πει πολλές φορές, ο Νομαρχοδήμαρχος είναι ο πιο επικοινωνιακός επαγγελματίας της πολιτικής που έχει περάσει από την Άρτα. Εκείνον τον καημένο τον οδηγό του, τον είχε κάνει επίσημο φωτογράφο του, τον ξετίναξε τον άνθρωπο 4 χρόνια!!!
Κι έτσι να ο Γιώργος καβάλα στο τρακτέρ, να ο Γιώργος να κόβει καλάμια με την κοσιά, να ο Γιώργος να σφίγγει τα ροζιασμένα χέρια της γιαγιάς, να ο Γιώργος να στρίβει την μουστάκα του παππού, να ο Γιώργος να ξεκοκκαλίζει πρατίνες, να ο Γιώργος να σβήνει πυρκαγιές με τα γυμνά του χέρια, να ο Γιώργος μέσα στα αυλάκια με τις γαλότσες, παντού ο Γιώργος σε ...φυσικές καθημερινές του πόζες!!!

Πολύ επικοινωνιακός σας λέω...

Μόνο που τώρα τελευταία αρχίζει και αλλάζει χούγια, δεν τα λέει όλα, αρχίζει και ...κρύβει λόγια!!!

Να, για παράδειγμα, στην πρώτη φουρνιά είχε ανακοινώσει 19 υποψήφιους.
Ορίστε, δείτε τους...
Σήμερα όμως κοιτάζω το επικοινωνιακότατο site του Νομαρχοδήμαρχου και το μάτι μου πέφτει στην ανάρτηση με τίτλο "Oι 18 πρώτοι υποψήφιοι..."!!!
Να, δείτε τους...
Τι συνέβη βρε παιδιά; Πού χάθηκε ένας;
Αααααααααα, θα σας μαλώσω, δεν με διαβάζετε προσεκτικά, αφού σας το εξήγησα στην προηγούμενη ανάρτηση, δεν με προσέχετε και με στεναχωρείτε...
Έπεσε το καημένο το κορίτσι, που στη πρώτη φουρνιά ήταν στο νούμερο 16, πάνω στον τυφώνα "Vivi" και χάθηκε, πάει...
Αλλά κι ο Νομαρχοδήμαρχος, ο επικοινωνιακός, ο λαλίστατος, πώς και δεν έβγαλε καμιά ανακοίνωση, κάτι για λόγους υγείας, για επαγγελματικούς λόγους, κάτι τέλος πάντως για να σταματήσει να μιλάει ο κόσμος βρε αδερφέ!!!
Τι να 'παθε και μας το παίζει "Μούγκα στ' στρούγκα"; Μην ήπιε τ' αμίλητο νερό ή μήπως κατάπιε κανά "ξυλάγγουρο" και δυσκολεύεται να μιλήσει;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...