Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

Και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε...

Πριν λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η ανακοίνωση των ονομάτων και άλλων υποψηφίων από την "ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ" στο εκλογικό κέντρο της Κασσοπίτρας, όπως σας είχα πει νωρίτερα...
Η Όλγα πριν ανακοινώσει και καλοσωρίσει έναν-έναν τους νέους υποψήφιους, έκανε ένα χαιρετισμό σε αυτούς, αλλά και σε όλους μας...

Πιστεύω ότι αξίζει να την ακούσουμε, έχει κάτι διαφορετικό να πει:



"Δέκα μέρες πριν την κατάθεση των υποψηφιοτήτων στο Πρωτοδικείο και ένα μήνα πριν τις εκλογές, συνεχίζουμε τις ανακοινώσεις των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το συνδυασμό μας.

Έχουμε ανακοινώσει ήδη τους πρώτους σαράντα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του ψηφοδελτίου μας.

Σήμερα θα σας ανακοινώσουμε 20 ακόμα ονόματα, οκτώ για το δημοτικό ψηφοδέλτιο και δώδεκα, το σύνολο των υποψηφίων μας, για τη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων.

Η ανακοίνωση του συνόλου του συνδυασμού θα γίνει στα εγκαίνια του εκλογικού μας κέντρου, που τα προγραμματίζουμε για τις 19 του Οκτώβρη.

Την εβδομάδα που μεσολαβεί θα συναντηθώ με τους Δημάρχους Αμβρακικού Γιώργο Σιώζιο, Βλαχερνών Ζώη Μπασιούκα και Φιλοθέης Παναγιώτη Τσώλα, όπως και με τους επικεφαλής των παρατάξεων που συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές.

Θα τους ενημερώσω για τα βασικά στοιχεία του προγράμματος μας.

Είναι άνθρωποι που γνωρίζουν από πρώτο χέρι και ασφαλώς καλύτερα από όλους μας τις ανάγκες και τα πλεονεκτήματα των περιοχών τους.

Γι’ αυτό και η γνώμη τους είναι για εμάς σημαντική και ιδιαίτερα χρήσιμη για τον τρόπο που θα ασκήσουμε από την 1η Γενάρη του 2011 τη διοίκηση του νέου Δήμου.

Φυσικά θα μιλήσω και με τους αυτοδιοικητικούς ανθρώπους του Δήμου Ξηροβουνίου και θα συναντήσω στο Δημαρχείο στον Αμμότοπο και τον Δήμαρχο Κώστα Κοσμά, με τον οποίον βέβαια είχαμε πολύ περισσότερες ευκαιρίες να ανταλλάξουμε απόψεις, αφού ο Δήμαρχος, επίσημα από σήμερα, είναι υποψήφιος του συνδυασμού μας.

Και ασφαλώς θα συναντηθώ και θα συνομιλήσω και με το Δήμαρχο Αρταίων Παναγιώτη Οικονομίδη.

Αποδεικνύουμε στην πράξη, πως διαλέγουμε για συνομιλητές μας τους ανθρώπους της αυτοδιοίκησης.

Επειδή εμείς την αυτοδιοίκηση την αντιλαμβανόμαστε σοβαρά, χωρίς αποκλεισμούς και κομματικές παρωπίδες.
Προερχόμαστε απ’ αυτή, πάνω από 12 χρόνια την υπηρετούμε και στοχεύουμε μόνο σ’ αυτή.

Και αυτό είναι ένα απ’ τα ισχυρά πλεονεκτήματα που έχουμε στην εκλογική μάχη του Νοέμβρη. Είναι ένας από τους λόγους που οι συμπολίτες μας μας θεωρούν τον μοναδικό αξιόπιστο εγγυητή για ένα Δήμο χωρίς αποκλεισμούς κέντρου και περιφέρειας, για ένα Δήμο αποτελεσματικό, που γνωρίζει τα προβλήματα και τους τρόπους να τα λύσει,
από τα αγροτικά προβλήματα και τα προβλήματα οδοποιίας στο Δήμο Αμβρακικού, τα προβλήματα αποχέτευσης ομβρίων στο Δήμο Βλαχερνών, την καθαριότητα και το κυκλοφοριακό στον παλιό Δήμο Αρταίων μέχρι την οδοποιία στο Δήμο Ξηροβουνίου και τους αγροτικούς δρόμους και τα έργα υποδομής στη Φιλοθέη.
Οι συμπολίτες μας γνωρίζουν πολύ καλά, πως μόνο εμείς και ξέρουμε και θέλουμε και μπορούμε.

Στη σημερινή μας ανακοίνωση αποφασίσαμε να ανακοινώσουμε ξεχωριστά και τους υποψήφιους συμβούλους για τη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων. Είναι ένας νέος θεσμός, που για πρώτη φορά εμφανίζεται στα αυτοδιοικητικά πράγματα και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς αφού θα αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην κοινωνία της πόλης της Άρτας και το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα με σημαντικές αποφασιστικές αρμοδιότητες.

Το ίδιο σημαντικά για εμάς είναι και τα συμβούλια των τοπικών κοινοτήτων, γι’ αυτό και θα ανακοινώσουμε τους υποψήφιους τοπικούς μας συμβούλους σε τέσσερις ξεχωριστές εκδηλώσεις που θα γίνουν στις έδρες των Δήμων την εβδομάδα που μας έρχεται.


Υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» στις εκλογές του Νοέμβρη είναι:

ο Βύρων Ανδρέου, εν ενεργεία Αντιδήμαρχος Βλαχερνών,

ο Χρήστος Καλοκέρης, εργοδηγός, υπάλληλος της Δ/νσης Πολεοδομίας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας,

η Αργυρώ Κολιού – Παπαχρήστου, επιχειρηματίας,

ο Κώστας Κοσμάς, εν ενεργεία Δήμαρχος Ξηροβουνίου,

ο Άγγελος Μανώλης, Κτηνίατρος, υπάλληλος της Δ/νσης Κτηνιατρικής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Υπαλλήλων της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας,

ο Χρήστος Παππάς, εκπαιδευτικός, Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «ΕΡΜΗΣ» Κεραματών και ενεργό μέλος των Θεατρικών Ομάδων του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Νομού Άρτας,

ο Αλέξης Σμύρης, Πολιτικός Μηχανικός και

ο Χρήστος Φώτης, οικονομολόγος – σύμβουλος επιχειρήσεων


Για τη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων υποψήφιοι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» είναι:

ο Κώστας Γρούμπας, επιθεωρητής πωλήσεων, ενεργό μέλος της Θεατρικής Ομάδας του «ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ» και προπονητής της ομάδας παίδων χάντμπωλ της «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
,
η Ντίνα Δέλιου – Σεϊμένη, λογίστρια,

η Δανάη Ζαχαροπούλου, φοιτήτρια Βιολογίας,

ο Γιώργος Ζέρβας, υπάλληλος ΟΤΕ,

ο Άγγελος Καλαφάτης, κοινωνιολόγος, πρόεδρος της ηπειρωτικής εταιρείας πολιτισμού τεχνών και επιστημόνων (ΗΠ.Ε.ΠΟ.Τ.Ε.),

ο Κώστας Μανταλιάς, βιντεογράφος,

ο Αιμίλιος Μουλιανίτης, εκπαιδευτικός,

η Λίτσα Παπαζώη, υπάλληλος του ΤΕΙ Ηπείρου, αντιπρόεδρος του Δ.Σ. Διοικητικών Υπαλλήλων ΤΕΙ και μέλος του Δ.Σ. του ΗΠΕΠΟΤΕ,

ο Δημήτρης Παπατζίκος, Κοινοτικός Σύμβουλος Θεοδωριάνων, ιδιωτικός υπάλληλος και μέλος του Δ.Σ. του αθλητικού σωματείου «ΔΟΞΑ ΑΡΤΑΣ»,

η Βίκυ Σιαπάτη – Θεοδόση, λογίστρια - φοροτεχνικός
,
η Φαίδρα (Χρυσούλα) Σιώζου, απόφοιτος του τμήματος Ανθοκομίας και Αρχιτεκτονικής τοπίου και

ο Βασίλης Τατσής, Πολιτικός Μηχανικός"


ΚΕΝΤΡΙ: Οπότε, αν δεν λέει ψέμματα το κομπιουτεράκι μου, αυτή τη στιγμή η Όλγα έχει ανακοινώσει 40+8=48 υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και της λείπουν άλλοι 2 για να πιάσει το maximum που επιτρέπεται.
Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας θα έχουν ανακοινωθεί και όλα τα τοπικά συμβούλια και μετά πάμε για εκλογές...
Δεν πιστεύω να υπάρχει κανένας συνδυασμός που να δυσκολεύεται, ή μήπως υπάρχουν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...