Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Ο Παπάζ ανακοινώνει τους υποψήφιους σήμερα...

Πήρα το παρακάτω mail από το επιτελείο του Παπάζ, που απ' ότι φαίνεται επιλέγει τον "ΚΡΟΝΟ" για να ανακοινώσει τους υποψήφιους του συνδυασμού του.
Διαβάστε:



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άρτα 19/10/2010

Η πρώτη συγκέντρωση, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου στο Πρωτοδικείο, του ανεξάρτητου εκλογικού συνδυασμού «Μαζί και αύριο!» πραγματοποιείται σήμερα στις 19:30μμ στο Ξενοδοχείο ΚΡΟΝΟΣ στην Άρτα.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού που αποτελείται από νέους ανθρώπους και άφθαρτους πολιτικά, με μοναδικό γνώμονα την προσφορά και όχι την εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων, δίνει μία απάντηση στον πολίτη για την ανανέωση και ανάπτυξη του Δήμου Αρταίων.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αρταίων κ. Χρήστος Παπάζογλου θα συζητήσει με τους υποψηφίους του συνδυασμού, θα ανακοινωθεί πρόγραμμα περιοδειών στα κατά τόπους διαμερίσματα του νέου Δήμου και θα κηρύξει την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να καταθέσουν τις απόψεις και τις προτάσεις τους για το πρόγραμμα του συνδυασμού που πρόκειται να τεθεί σύντομα υπόψη των πολιτών του νέου Δήμου Αρταίων.


Ανεξάρτητος Συνδυασμός
«ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...