Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Τα αληθινά γκάλοπ της Άρτας!!!


Η γκαλοπολογία καλά κρατεί στην Άρτα.
Άλλος λέει ότι έχει τα αποτελέσματα της GPO και βγάζει ένα χειρόγραφο χαρτάκι απ' τη κωλότσεπη και λέει τρεις το λάδι, τρεις το ξύδι, έξι το λαδόξυδο...
Άλλος κυκλοφοράει με εκτύπωση, αλλά τα αποτελέσματα βγάζουν άθροισμα 114%!!!
Άλλος βγάζει το άθροισμα Παπαβάς-Παπαλέξ στο 60%!!!

Άλλος ορκίζεται ότι έχει βάσιμες πληροφορίες απ' τον μπατζανάκη της συνυφάδας του ότι ο τάδε "σαρώνει" και λίγο θέλει ακόμη για να καθαρίσει απ' την πρώτη Κυριακή!!!

Το monoplio.gr έχει την δικιά του δημοσκόπηση, που και αδιάβλητη είναι και αντικειμενική κι απ' όλα, μη την βασκάνω!!!

Αυτή τη στιγμή δείχνει: Γεροβασίλη 17,6, Παπαβασιλείου 20,6, Παπάζογλου 20,6, Παπαϊωάννου 1,4 και Παπαλέξης 36,7%!!!
Εκπληκτικό το γκάλοπ και μπράβο στον Γιάννη που έδωσε διαφήμηση στο site του Τόρη: Έπιασαν τόπο τα λεφτά (Ελπίζω να δόθηκαν μπροστά και να μην γράφτηκαν σε κανά τεφτέρι, γιατί σε βλέπω να τραβάς μεγάλο ζόρι!!!).
Τέλος πάντων, πάμπολλα τα γκάλοπ και όλα αληθινά και ακριβή βεβαίως, βεβαίως...


Άιντε, ας σας μεταφέρω και γω μια δικιά μου δημοσκόπηση, όπως την βλέπω στον κόσμο γύρω μου. Δώστε βάση, είμαι καλύτερος κι από GPO κι από MARC:

Η Άρτα ψηφίζει φούστα για Δήμαρχο κι η Ήπειρος γκλίτσα για Περιφερειάρχη!!!

2 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν, για να μην πω επιβάλλεται δεοντολογικά, όσες ιστοσελίδες εμφανίζουν ερωτήσεις σχετικές με τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών, α) να μην τις βαφτίζουν δημοσκοπήσεις, γιατί μόνο τέτοιες δεν είναι, αφού μια διαδικασία ανάλογη για να ονομαστεί έτσι, πρέπει να απευθύνεται τυχαία σε ικανό αριθμό από άτομα όλου του εκλογικού σώματος (έτσι το δείγμα θεωρείται αξιόπιστο) και όχι στους χρήστες του διαδικτύου και πόσο μάλλον στους επισκέπτες συγκεκριμένης ιστοσελίδας,β) να αναφέρουν επιπλέον ότι η συγκεκριμένη διαδικασία που πραγματοποιούν δεν τηρεί τους επιστημονικούς όρους των δημοσκοπικών εργαλείων, αλλά είναι μια ενδεικτική τάση μιας μερίδας του εκλογικού σώματος μη αντιπροσωπευτικής.
    Αυτά αναγράφονται απαραίτητα σε όλες τις σχετικές αναρτήσεις σοβαρών ιστοσελίδων για διάφορες κατά καιρούς ανάλογες προσπάθειες.
    Αν τη συγκεκριμένη διαδικασία, χωρίς αυτές τις διευκρινήσεις, τη βαφτίζουν δημοσκόπηση ή είναι άσχετοι ή είναι φτηνοί προπαγανδιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό Κεντρί, σε βλέπω ανενημέρωτο, πράγμα πρωτόγνωρο για σένα, θα χάζευες στην παρέλαση μάλλον... Λοιπόν, ο Παπάζ στην ιστοσελίδα του Τόρη-ζόρι, έχει περάσει πλέον τον Παπαβασ, ενώ σε άλλη, όπου μέρες τώρα δέσποζε με κάτι 60 και 70% ο Παπαλέξ, τώρα βλέπει την πλάτη του Παπάζ που εκτοξεύτηκε στα ύψη. Ωραίο το παιχνίδι με τα πλήκτρα, αλλά αυτά δεν ψηφίζουν. Κυριακή κοντινή γιορτή που λέει και ο λαός. Και ο λαός ξέρει και πολλές φορές μπορεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...