Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Διακαναλικό μνημόσυνο με μπόλικο sex!!!


Το βραδάκι, ο πρωθυπουργός μας, αυτός ο κύριος που μας κοιτάει στα μάτια και μας λέει αλήθειες, θα μας ρωτήσει διακαναλικά τι προτιμάμε:
"Μνημόνιο ή χρεοκοπία;"

Πέρυσι ο ίδιος κύριος, πάλι διακαναλικά έσκιζε τα ρούχα του και ορκιζόταν στα παιδιά του ότι "Λεφτά υπάρχουν", ότι "Δεν θα μπούν νέοι φόροι", ότι "Δεν θα υπάρξει πάγωμα μισθών και συντάξεων", αλλά οι αυξήσεις θα είναι όσο κι ο πληθωρισμός...

Μετά, ο ίδιος κύριος ορκιζόταν ότι καλύτερα να βγάλει κακό σπυρί στον ποπό του, παρά να βάλει τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ...

Αργότερα όμως έφτιαξε ο καιρός και πήγε μια βόλτα μέχρι το Καστελόριζο και με φόντο την παραλία μας είπε διακαναλικά ότι καλό είναι και το ΔΝΤ και δεν χάθηκε κι ο κόσμος βρε αδερφέ και υπομονή, θα υπάρξουν λίγο porno καταστάσεις μ' εμάς από κάτω, αλλά "αφού δεν μπορείς να το αποφύγεις, τουλάχιστον απόλαυσέ το"!!!

Και μετά ξαναβγήκε και μας είπε ότι πραγματικά το απολαμβάνει ο κόσμος και τον σταματάνε στον δρόμο και του ζητάνε "κι άλλο"...

Και μετά βγήκανε κάτι δημοσκοπήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, που δείχνουνε ότι ο κόσμος ετοιμάζει τώρα και γιαυτούς hardcore sex και αποφάσισε να ξαναβγεί διακαναλικά να μας πει πάλι κάτι με ειλικρίνεια, με αξιοπιστία, με την κρυστάλλινη φωνή και το καθάριο βλέμμα.

Θέλει να μας ρωτήσει: "Μνημόνιο ή χρεοκοπία;"

Και περιμένει ότι το πόπολο θα ματατσιμπήσει και παρά το πένθος θα αποφασίσει ότι καλό είναι το "στις εννιά του μακαρίτη άλλον έβαλε στο σπίτι"

Τι να πω; Αν τσιμπήσουμε, ίσως και να το απολαμβάνουμε τελικά το γαμ...!!!

7 σχόλια:

  1. Με βρίσκεις σύμφωνο με όσα προανέφερες, φίλε ΚΕΝΤΡΙ. Όχι όμως μόνο εμένα, αλλά και όλον τον Ελληνικό λαό, γιατί ο Ελληνικός λαός ξύπνησε και το ψέμα το μυρίζεται από μακριά πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξύπνησε; Δεν το νομίζω. Θα κοιμάται για πολύ καιρό ακόμα. Βλέπεις το ψέμα έχει ήδη γίνει πιστευτό, άσχετα αν θεωρούν και τον ψεύτη που το είπε άχρηστο πλέον. Το κακό έγινε και δεν υπάρχει επιστροφή. Θα το δεις από την αποχή στις κάλπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μνημόνιο ή Χρεωκοπία: ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ φυσικά. Αφού δεν έχω φράγκο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς της.... "Αριστεράς" (sic) έχετε όντως ένα φρασεολόγιο, μα ένα φρασεολόγιο που σας χαρακτηρίζει ασκαρδαμυκτί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσo sic ή chic και να προσπαθήσω αγαπητέ μου φίλε, δεν θα μπορέσω ποτέ να καταλάβω τι εννοείς!!!
    Βλέπεις, όταν εγώ προσπαθώ να συννενοηθώ μαζί σου στα Ελληνικά κι εσύ επιλέγεις μια άλλη "γλώσσα" (sic), τότε γίνεται της Βαβέλ!!!
    Αλήθεια, μπορείς μήπως να ανοίξεις ένα λεξικό και να δεις τι σημαίνει η λέξη "ασκαρδαμυκτί";
    Γιατί υποπτεύομαι ότι κάτι άλλο θέλεις να πεις κι όχι ότι με χαρακτηρίζει ένα φρασεολόγιο, τόσο γρήγορο, που δεν προλαβαίνω να ανοιγοκλείσω τα βλέφαρά μου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τη γλώσσα που επιλέγω εγώ φίλτατε, εσύ δεν δύνασαι ούτε να ονειρευτείς, γι'αυτό και ανατρέχεις σε.. Βικιπαιδείες για να την αποκρυπτογραφήσεις... Δωρεάν συμβουλή: Κάθε γλώσσα εμπεριέχει πέραν των κυριολεκτικών νοημάτων των λέξεων ή φράσεων της και τα λεγόμενα "μεταφορικά" νοήματα,μηνύματα κτλπ..... Σ'ευχαριστώ πολύ για την προσοχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπητοί Φίλοι Καλημέρα... μία και μιλάτε περί Γιώργου Παπανδρέου και για ψέματα, αν θέλετε διαβάστε κι αυτό...

    http://psema-gr.blogspot.com/2010/10/blog-post_9715.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...