Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Τρεχάτε να προκάνουμε!!!


Είχαν που 'χαν οι επικεφαλής των συνδυασμών και τα εκλογικά τους επιτελεία το ζόρι με το να προλάβουν να "κλείσουν" τα ψηφοδέλτια μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής, τώρα τους βρήκε καινούργιο ζόρι.
Για δείτε τι διάβασα στο δημοτικό
site:


"Την αποχή των εργαζομένων των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης από κάθε εκλογική εργασία, εκτός ωραρίου εργασίας, που δεν αναφέρεται στα καθήκοντά τους προαναγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΠΟΕ – ΟΤΑ.
Αφετηρία της αποχής είναι το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Οκτωβρίου όπου σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών θα πρέπει τα Δημαρχεία και τα Κοινοτικά καταστήματα να είναι ανοικτά για την απρόσκοπτη χορήγηση των απαραίτητων δικαιολογητικών προς όλους τους υποψήφιους.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ-ΟΤΑ «η αρνητική απάντηση της κυβέρνησης να καθορίσει το ύψος της εκλογικής αποζημίωσης των υπαλλήλων στους Ο.Τ.Α., τους μόνους που απασχολούνται πραγματικά για την προετοιμασία, τη διεξαγωγή και τη μεταφορά των αποτελεσμάτων, μας αναγκάζει να εφαρμόσουμε την απόφαση για ΑΠΟΧΗ από κάθε εργασία, εκτός ωραρίου εργασίας, που έχει να κάνει με τις Περιφερειακές και Δημοτικές Εκλογές. Η υλοποίηση της απόφασης και η συμμετοχή ΟΛΩΝ ΜΑΣ στην ΑΠΟΧΗ από κάθε εκλογική εργασία είναι ο μόνος τρόπος για να αναγκάσουμε την κυβέρνηση να καθορίσει το ποσό που θα καταβληθεί στους εργαζόμενους των Ο.Τ.Α.»."

ΚΕΝΤΡΙ: Όπως καταλαβαίνετε, έτσι και δεν κάνουν πίσω οι υπάλληλοι, ανατρέπονται όλα τα χρονοδιαγράμματα και πολλοί θα χρειαστούνε υπογλώσσια...

Πάντως, ο μόνος που δεν θα έχει πρόβλημα, νομίζω ότι θα 'ναι ο συνδυασμός του Παπαλέξ!!!

Ε, ειδικά γιαυτόν μπορεί οι υπάλληλοι να βάλουνε νερό στο κρασί τους. Το αίμα νερό δεν γίνεται, έτσι θ' αφήσει ο Νίκος τον Γιάννη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...