Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η υπεύθυνη υπογραφή της αυτοδιοίκησης...


Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι το Δελτίο Τύπου που έστειλαν από το εκλογικό κέντρο της Όλγας, μαζί με τα ονόματα των υποψήφιων. Διαβάστε το, μπορεί και να το βρείτε ενδιαφέρον:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καταθέσαμε την Κυριακή στο Πρωτοδικείο τα ονόματα των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων του ψηφοδελτίου της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ».
Καταθέσαμε στην κοινωνία το ψηφοδέλτιο της ελπίδας και της εμπιστοσύνης, αυτό που ακουμπάει και εκφράζει όλους τους πολιτικούς χώρους, το ψηφοδέλτιο που θα γυρίσει τη σελίδα και θα δυναμώσει τον τόπο μας, το ψηφοδέλτιο που έσπασε ήδη τους μηχανισμούς, αυτό που ως πρόσωπα, φιλοσοφία και πρόγραμμα είναι ο ορισμός της αυτοδιοίκησης, το ψηφοδέλτιο που στις 7 του Νοέμβρη θα κερδίσει τις εκλογές.
Έτσι εξαντλήσαμε το μέγιστο, σύμφωνα με το Νόμο, αριθμό υποψήφιων Δημοτικών Συμβούλων δηλαδή στο ψηφοδέλτιο μας συμμετέχουν 51, γνωστοί σε όλους, συμπολίτες μας που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο σημαντικότερο αποφασιστικο θεσμό οργάνωσης, προγραμματισμού, διοίκησης και διεκδίκησης που είναι το νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.
Εξαντλήσαμε το μέγιστο αριθμό υποψηφιοτήτων στη Δημοτική Κοινότητα Αρταίων, ένα νέο θεσμό, που για πρώτη φορά εμφανίζεται στα αυτοδιοικητικά πράγματα και είναι ιδιαίτερα σημαντικός για εμάς αφού θα αποτελεί συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην κοινωνία της πόλης της Άρτας και το Δημοτικό Συμβούλιο και μάλιστα με σημαντικές αποφασιστικές αρμοδιότητες.
Τέλος εξαντλήσαμε το μέγιστο περιθώριο συμμετοχής σε όλα τα τοπικά διαμερίσματα στελεχώνοντας το ψηφοδέλτιό μας με ανθρώπους ικανούς, που ζουν αλήθεια στις περιοχές τους, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα και θέλουν το καλύτερο γι’ αυτές, με ανθρώπους που αντιστέκονται στις δοκιμασμένες συνταγές και δε βάζουν την υπογραφή τους σε μια υπεύθυνη δήλωση για να αυξηθεί ο όποιος αριθμός, αλλά υπεύθυνα συντάσσονται με τη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ και διαθέτουν το όνομά τους και τη δύναμή τους στην κοινή προσπάθεια να καλυτερέψει η ζωή όλων μας.
Καταθέτουμε λοιπόν στην κοινωνία ένα ψηφοδέλτιο που δε στήθηκε με πιέσεις και μεταδημοτεύσεις, ούτε με συγγενικές σχέσεις, εξαρτήσεις και υποχρεώσεις, ένα ψηφοδέλτιο που δεν χαρίστηκε από κομματικά γραφεία, αλλά οικοδομήθηκε από την εμπιστοσύνη στην αυτοδιοικητική διαδρομή της Όλγας και των ανθρώπων της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ». Είμαστε εδώ και είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναμετρηθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της αυτοδιοίκησης που θα αντιμετωπίσουμε από την 1η του Γενάρη.
Οι άνθρωποι του ψηφοδελτίου μας, άνθρωποι μακριά από κομματικές και προσωπικές σκοπιμότητες, είναι οι ίδιοι άνθρωποι που ζουν πλάι σας, είναι παρόντες και θα ζητήσουν την εμπιστοσύνη και την ψήφο σας, είναι οι άνθρωποι της «ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ» που ξέρουν, θέλουν και μπορούν, είναι η καλύτερη εγγύηση ώστε ο Δήμος Αρταίων να αποκτήσει επιτέλους τη βαριά αυτοδιοικητική του υπογραφή.

8 σχόλια:

  1. Καλή η προσπάθειά σας να προωωθήσετε την Όλγα, αλλά δυστυχώς για σας σας πήρανε χαμπάρι. Τα κόλπα που εφαρμόζετε, με την συνεχή αναφορά και τους επαίνους προς την Όλγα (προσωπικά την εκτιμώ πολύ) και την επιλεκτική απαξίωση προς τους άλλους συνδυασμούς και τους επικεφαλής αυτών, μάλλον τα αντίθετα επιτυγχάνετε, καθόσον ο αναγνώστης στο τέλος τα καταλαβαίνει όλα και φυσικά ότι το κεντρί είναι η Πέμπτη Φάλλαγγα της Όλγασ. Αν έχει και γνώσεις ψυχολογίας ή ψυχολογικών επιχειρήσεων τότε γελά δυνατά. Όπως το κολπάκι με την παρουσίαση των υποψηφίων, όπου μόνο στην Δημοτική Αλλαγή παρουσιάζετε το βιογραφικό των υποψηφίων, ενώ στους άλλους συνδυασμούς σκέτα ονόματα, χωρίς βιογραφικά, ώστε ο αναγνώστης να μην μπορεί να κάνει συγκρίσεις. Φίλοι μου αυτό στις Ψυχολογικές επιχειρήσεις ή προπαγάνδας είναι η "Αρχή της μισής Αληθείας", που χρησιμοποιούσαν όλοι μεγάλοι του είδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λες φίλε μου και θα συμφωνούσα απόλυτα μαζί σου, αλλά το πρόβλημα είναι ότι ατύχησες σε κάτι.
    Το είπα και πριν κανα-δυό αναρτήσεις, όπως μου τα στέλνουν με mail, έτσι τα σηκώνω με copy-paste. Το πολύ-πολύ να βάλω κανά bold, όπου βρίσκω κάτι ενδιαφέρον.
    Και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχω δώσει συνδθασμό του Παπάζ ή του ΚΚΕ, επειδή δεν μου έστειλαν...
    'Οσο για τις γελοιότητες γοα πέμπτη φάλαγγα, έχω τουλάχιστον ενά;μιση μήνα που έχω δηλώσει ΞΕΚΑΘΑΡΑ την προτίμησή μου και την υποστήριξή μου στην Όλγα, οπότε, δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις.
    Αυτά και ελπίζω να σε κάλυψα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Άρτα, ως πόλη, μπορεί και πρέπει να ξαναβρεί την τύχη που είχε επί Βάγια και την έχασε μετά από αυτόν!...Είναι ευκαιρία να την ξαναβρεί στο πρόσωπο του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ. Σπανίζουν στον τόπο μας προσωπικότητες αυτόφωτες, πανελλήνιας εμβέλειας, με ήθος,γνώσεις, εμπειρία και αγωνιστική διάθεση. Ας μην αφήσουμε και αυτή την ευκαιρία να χαθεί. Την έχει ανάγκη η πόλη μας, την έχουμε ανάγκη όλοι μας και οφείλουμε να τον "επιστρατεύσουμε". ΧΡΑΠΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει και εκεί πάνω στα Κεντρικά Τζουμέρκα ένας αξιολογότατος υποψήφιος Δήμαρχος, ο Χρήστος Χασιάκος, που ξέρει και μπορεί να αναμορφώσει την περιοχή, αρκεί εμείς να του εξασφαλίσουμε την εκλογή. Εμπρός, λοιπόν, όλοι ΧΑΣΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε μου, θα σε παραδεχόμουνα αν για λόγους αντικειμενικότητος έψαχνες στις ιστοσελίδες των άλλων συνδυασμών και έγραφες έστω κάτι από τα βιογραφικά των άλλων, π.χ. το επάγγελμά του, δικηγόρος, ιατρός. Εκτιμώ ότι δεν το έκανες σκόπιμα για την δημιουργία εντυπώσεων. Το ότι υποστηρίζεις την Όλγα είναι δικαίωμά σου, αλλά βάλε και ένα μότο στην αρχή της σελίδας που να το δηλώνει ξεκάθαρα όπως "Στηρίζουμε την Δημοτική Αλλαγή και την Όλγα για δήμαρχο", για να ξέρει ο καθένας τι θα διαβάσει παρακάτω. Όσο για μεθόδους ψυχολογικών επιχειρήσεων, άστο, κάτι ξέρουμε και εμείς που έχουμε εκπαιδευτεί έξω, για την υπηρεσία μας (και την πατρίδα) φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΑ ΡΕ ΟΛΓΑ, Ή ΓΙΩΡΓΟ ΚΟΨΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.
    ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΑΒΑΜΑΝ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α!, ΞΕΧΑΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΞΩΝΙΚΟ ΤΟΜΟΓΡΑΦΟ;
    ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ;
    ΑΠΟ ΠΟΥ; ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ Η ΝΕΑ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΓΑΣ; (ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΒΕΣΠΑ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ασε που μαζεψε τον καθε ακροδεξιο - σαν κα σενα ΚΕΝΤΡΙ.....ξερουμε ποιος εισαι!!!!!!- και τον καθε ασχετο θαμωνα των μπαρ - εκεί στην πλατεία - και μ ' αυτους θέλει να κουμανταρει τις ζωες μας. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...