Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Να έρθει να κάνει τι; Τι να πει και πώς να τα μπαλώσει;

Το διάβασα σήμερα πουρνό-πουρνό στο erevnanews και το αναδημοσιεύω χωρίς σχόλια:


"Καυστικός για την επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Αρταίων και Νομάρχη Άρτας Γιώργου Παπαβασιλείου στους οικισμούς του Δήμου Ξηροβουνίου ήταν σε δηλώσεις του ο εν ενεργεία Δήμαρχος και υποψήφιος με τη «Δημοτική Αλλαγή» Κώστας Κοσμάς.
«Του δώσαμε 1000 στρέμματα να φτιάξει Βιομηχανική Περιοχή και μας αγνόησε μάλλον επειδή δεν τον βόλευαν..... Πήρε 600 στρέμματα βοσκοτόπους που ζούσαν από αυτά οι κτηνοτρόφοι της περιοχής και τα μετέτρεψε σε ορυχείο, βορά στα λατομικά συμφέροντα.
Τι πάει να πει λοιπόν στους κατοίκους του δήμου Ξηροβουνίου; Κάθε δράση που έχει να επιδείξει στην περιοχή χαρακτηρίζεται από καταστροφικές συνέπειες για τους κατοίκους και το δημόσιο συμφέρον.
Θα το πάρει όμως σύντομα το μήνυμά του στις 7 Νοέμβρη. Αν νομίζει πως θα συνεχίσει να λυμαίνεται την περιοχή χωρίς μαζική αντίδραση είναι πολύ γελασμένος.
Ο κόσμος έχει αισθητήριο και βλέπει τι σκέπτονται αλλά και τι πράττουν κάποιοι.
Οι εποχές με τα καθρεφτάκια και τις φανταχτερές χάντρες έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Οι δημότες γνωρίζουν ποιοι είναι οι τελικοί στόχοι του κυρίου Παπαβασιλείου και θα τον τιμωρήσουν με την ψήφο τους.
Δεν θα μας διώξει από τα σπίτια μας όσο μεγάλα σχέδια και να έχει για την περιοχή.
Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη ενάντια στα συμφέροντα και όποιους τα εκπροσωπούν» δήλωσε χαρακτηριστικά στην «Ε» μεταξύ άλλων ο γνωστός κι έμπειρος αυτοδιοικητικός σηματοδοτώντας και τον τρόπο που θα κινηθεί προεκλογικά και όχι μόνο."

ΚΕΝΤΡΙ: Τι σχόλια να κάνω, τα 'πε όλα ο Δήμαρχος!!! Αυτό όμως που μου κάνει μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο κατά τα άλλα επικοινωνιακός Νομαρχοδήμαρχος, μόλις βλέπει κάποιον να στέκεται απέναντί του και να τον στριμώχνει, αν είναι κανάς νεαρός σε κανά χωριό "του την λέει", που δεν τον σέβεται κι αν είναι κανάς άλλος, καλή η ώρα σαν τον Κοσμά, θυμάται ότι η σιωπή είναι χρυσός και σφυρίζει αδιάφορα...

11 σχόλια:

  1. 4 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΜΜΟΤΟΠΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ; ΤΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΚΑΝΕ;
    ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΕΒΑΛΕ ΘΕΜΑ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΤΟΜΕΙΑ ΚΑΜΠΗΣ - ΑΜΜΟΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ;
    ΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΚΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΙΝΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙ... ΠΟΥ ΛΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διάβασε αυτό: http://epirusnet.blogspot.com/2010/09/blog-post_8375.html
    Το έχει και εδώ: http://www.antinews.gr/?p=66556
    Πολύ βρωμιά υπάρχει εδώ γύρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο ο Κοσμάς να προσκοληθεί σε κάποιο ψηφοδέλτιο. Ο Νομαρχοδήμαρχος του είπε: 'ΕΓΏ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΣΟΥ (Η ΒΕΚΚΟ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΔΕΙΑ".
    Ο Παπαλέξ δεν ήθελε να ακούσει ούτε το όνομά του γιατί έχουν γίνει πολύ γνωστές πλέον οι λαμογιές του Κοσμά στον Δήμο του και δεν ήθελε να την πατήσει.
    Στον Παπάζ δεν είχε τύχη για εκλογή, οπότε ποιος έμεινε;
    Η Όλγα που την πάτησε σαν πρωτάρα, αφού έδωσε σημασία στην "επικοινωνία" και όχι στην ουσία του τι εστί Κοσμάς! Α ρε Όλγα γιατί? Τι το θες αυτό το λαμόγιο μαζί σου; Εσύ πρεσβεύεις κάτι το καινούργιο, το διαφορετικό. Γιατί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά συμμερίζομαι το πόνο που σ' έχει πιάσει. Φαίνεται ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σου για την Όλγα που είναι πραγματικό και ειλικρινές.
    Λυπάμαι που η Όλγα σ' έκανε να νοιώσεις άσχημα, αλλά από την άλλη χαίρομαι που δεν χάνεις το χιούμορ σου και λες έξυπνα ανέκδοτα, όπως "Ο Νομαρχοδήμαρχος του είπε: ΕΓΩ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ."!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπληκτικά ανέκδοτα λέει ο Κοσμάς. Αλήθεια, ποιος του την έγραψε αυτή τη δήλωση γιατί απ'όσο τον γνωρίζω αυτός δεν μπορεί να αρθρώσει ούτε τρεις συνεχόμενες λέξεις! Τέλος πάντων αφού τον υπερασπίζεσαι τόσο μπορώ να σου στείλω ένα σύντομο βιογραφικό του. Πως από το να τον κυνηγάνε οι τράπεζες για δάνεια πριν τις προηγούμενες εκλογές κατάφερε σε 4 χρόνια να έχει φράγκα πολλά! Πως προσπάθησε να διορίσει τον γιο του στο Δημαρχείο αποκλείοντας άλλους υποψηφίους (η υπόθεση εκρεμμεί στα δικαστήρια), πως έκανε 19 αναθέσεις έργων την ίδια μέρα στο ίδιο άτομο και συνολικά εκατοντάδες αναθέσεις σε δύο συγκεκριμένα άτομα, και άλλα πολλά. Αν θες λεπτομέρειες στις στέλνω, αλλά να τις δημοσιεύσεις. Ξέρεις ποια είναι η αλήθεια; Ο Κοσμάς θέλει οπωσδήποτε να είναι δημ. σύμβουλος διότι διαφορετικά κινδυνεύει με φυλακή όταν αναλάβει ο νέος Δήμαρχος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α, να και κάτι που δεν ήξερα...
    Ώστε και οι δημοτικοί σύμβουλοι έχουν ασυλία...
    Είχα ακούσει για βουλευτική, αλλά δεν ήξερα ότι υπάρχει και δημοτική ασυλία!!!
    Για να το λες όμως εσύ, κάτι θα ξέρεις...
    Εκτός κι αν εννοείς ότι θελει να τα έχει καλά με τη νέα δήμαρχο και γιαυτό κατεβαίνει με τον συνδυασμό της, οπότε καταλαβαίνω τι θες να πεις...
    Αν όμως θες να μιλήσουμε και σοβαρά, στείλε ό,τι θες, αρκεί να μην είναι χυδαίο και θα το βγάλω.
    Όμως θα μου επιτρέψεις τότε να βγάλω κι εγώ σκαναρισμένο το έγγραφο με αριθμ. πρωτοκόλλου τάδε, όπου ο προϊστάμενος της υπηρεσίας που "εντέλλεται" από το Νομάρχη να υπογράψει, αρνείται να το κάνει, μετά από τις αρνητικές εποφάσεις της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας επιτροπήςδευτεροβάθμιας και απλά του λέει ότι η υπηρεσία θα συντάξει το κείμενο και ας το υπογράψει Ο ΙΔΙΟΣ ο Νομάρχης, ΟΚ?
    Γιατί αν εσύ φίλε μου έχεις πληροφορίες, εγώ έχω κάτι επίσημα έγγραφα που ζεματάνε, για διάφορα θεματάκια, που θα ενδιαφέρουνε πολύ τους συμπολίτες μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. γιατι δε μας λες για τις αντιδρασεις των συνυποψηφιων του στο δ.ξηροβουνιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ χαίρομαι που τελικά μπορεί και να βγει κάτι προς τα έξω. Γιατί όλα αυτά τα χρόνια τα κουκουλώνουν οι πάντες. Ναι θέλω να το βγάλεις. Να το βγάλεις. Και γω θα σου στείλω ότι έχω. Τα λαμόγια πρέπει να πάνε σπίτια τους κάποια στιγμή και αν προκύπτει και αδίκημα να πάνε φυλακή! Σπίτι του ο Νομάρχης αν έκανε παρανομίες. Σπίτι του ο Παπαλέξ αν έκανε παρανομίες. Σπίτι του όμως και ο Κοσμάς που έχει ρημάξει τον Δήμο Ξηροβουνίου και ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΙΝΕΙ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παιδιά, έχετε καταλάβει ότι τόσο καιρό ασχολούμαστε με έναν υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο;
    Τόσο πολύ σας ενδιαφέρει η υποψηφιότητα Κοσμά;
    Για ποιόν λόγο αποφεύγετε να κάνετε κουβέντα για τους επικεφαλής;
    Θεωρείτε ότι έχει μεγαλύτερη αξία αν θα εκλεγεί ή όχι ο Κοσμάς από το ποιός θα "κυβερνήσει" τον Δήμο;
    Εκεί είναι το θέμα κι εκεί πρέπει να γίνει κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όταν θέλεις να "κυβερνήσεις" τον δήμο πρέπει και οι πράξεις σου να δείχνουν ότι μπορείς να παίρνεις τις σωστές αποφάσεις. Όταν ένας "αρχηγός" έχει μαζί του κάποιον ΑΡΧΙΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ απλώς τον ξηλώνει και τον στέλνει σπίτι του. Γιατί όταν τον έχεις δίπλα σου ταυτίζεσαι μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΠΟΛΥ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΟΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟ ΞΗΡΟΒΟΥΝΙ
    ΟΣΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΕΡΑΣΙΚΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...