Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Η Αιτωλοακαρνανία ΔΕΝ είναι στην Ήπειρο!!!


Παιδιά να μην μπερδευόμαστε, κι εγώ το θέλω το Μενίδι να έρθει στο Νομό Άρτας κι εγώ πιστεύω ότι δεν έχει καμιά δουλειά στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας, και οι Μενιδιάτες το ίδιο θέλουν, αλλά έλα μου όμως που δεν θέλει το Υπουργείο Εσωτερικών κι ο Καλλικράτης!!!
Τι να κάνουμε, να αλλάξουμε τα σύνορα των νομών με το ζόρι;

Θα με ρωτήσετε τι μ' έπιασε στα ξαφνικά...
Να, είδα στο
site του Δήμου Άρτας την είδηση για την σύσκεψη που έγινε σχετικά με την τουριστική προβολή της Ηπείρου, όπου λέει ότι ο Νομάρχης Άρτας έκανε αυτές κι εκείνες και τις άλλες επισημάνσεις κτλπ, κτλπ...


Όλα καλά, αλλά γιατί βρε παιδιά, βάζετε φωτογραφία από το Μενίδι στην είδηση;

Για όσους δεν το ξέρουν ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας ΔΕΝ είναι στην Ήπειρο, είναι στην Στερεά Ελλάδα!!!

Έτσι θα κάνουμε την τουριστική προβολή της Ηπείρου, βάζοντας φωτογραφίες από Στερεά Ελλάδα;

Για προσέξτε το λίγο, το Internet είναι μια παγκόσμια γειτονιά, αλλάξτε την φωτογραφία, βάλτε κάτι από Κόπραινα, από Κορωνησία, από Ροδιά, τόσα όμορφα παραθαλάσσια μέρη έχουμε...

7 σχόλια:

  1. εντάξει ρε φίλε μην το κάνεις ολόκληρο θέμα, σαν τοους μεσολογγίτες που νομίζουν ότι τους ανήκει όλη η αιτ/νία και από την άλλη οι αρτινοί που μιλάνε λες και πρόκειται για αλβανούς στη στερεά ελλάδα. ένα για τον πέο σχέδιο είναι ο καλλικράτης αλλά οι κάτοικοι είναι κάτοικοι, τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μέχρι το Κατάφουρκο είναι κατεχόμενα. Κι η Φιλιππιάδα απ' την άλλη και μη σου πω μέχρι και Συρράκο στα βόρεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό κατάλαβες ότι είναι το θέμα μου φίλε; Ότι σε θεωρώ Αλβανό;
    Αυτό που λέω είναι ότι είναι κουφό να κάνω ανάρτηση για την τουριστική προβολή της Ελλάδας και να βάζω φωτογραφία από την Σικελία, δεν το καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και ποιός σου είπε ότι είμαι από την αιτ/νία και θίχτηκα ή θεωρείς τους αναγνώστες σου τόσο ανίδεους που δεν καταλαβαίνουν; Καλό θα ήταν, επειδή σε έχουν γιουχάρει πολλές φορές για παρόμοια θέματα, να μάθεις να γράφεις με κανόνες συντακτικού και γραμματικής και μετά να στέλνεις με mail την κάθε ιδέα σου διατυπωμένη σωστά σε 50 και 100 παραλήπτες.
    Ναι, και στείλτο αυτό που έγραψες σαν γνήσιος ηπειρώτης εκεί που τα στέλνεις να σου πουν μετά τί κατάλαβαν από τη μαλακία που έχεις γράψει.
    Είπαμε blogging φίλε αλλά και την κάθε ημερολογιακή μαλακία του καθενός δεν την ανεβάζουμε στο ίντερνετ. Εκτός και αν θες να σε διαβάζουν αυτοί που με το μυαλό σου τούς καταλαβαίνεις σαν αλβανούς. Τότε έχεις δίκιο.
    Άντε γεια ηπειρώτη που σε πείραξε η φωτό της Σικελίας.
    Όχι δεν είμαι από τη Σικελία, μη το αναφέρεις και αυτό. Ξύπνα γίδι ξύπνα μάθε να γράφεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χαχαχαχα ο φασίστας ο μαλακομπλογκερ δεν ανέρτησε την άποψη. χαχαχαχαχα σε έθιξα πουλάκι μου όπως νόμιζες ότι με έκανες εσύ; Τώρα επιβεβαιώνεις αυτούς που λένε για το τί κουμάσια είστε στην Αρτα, αλλά τί με νοιάζει εμένα, εσύ θα μείνεις κοιμισμένος και δε θα το καταλάβεις ποτέ.
    Επίσης, επειδή ασφαλώς και δεν έχουμε τίποτα επί προσωπικού, να ξέρεις ότι δεν κακοφαίνεται σε κανέναν όταν απορρίπτεις τα σχόλιά του γιατί αυτό που ήθελε να σου πει στο είπε και το διάβασες, εκτός και άν είσαι συντάκτης του τροκτικού οπότε θα πληροφορήσω όλα τα blogs ότι είσαι αρχιμαλάκας.
    Παράλληλα, καλύτερα να σβήνεις τα σχόλια σε greeklish όπως γράφεις, παρά να αφήνεις τις αναρτήσεις σου με τέτοιο συντακτικό και άκυρες θυμοσοφίες ασυνάρτητου επιπέδου, που καταλήγουν να είναι χειρότερες από αυτά.
    Φιλικά,

    σύνελθε να γίνεις blogger, σύνελθε και μη στέλνεις τα χαζοmails σου παντού, γιατί τα ακυρώνεις με τα άσχετα θέματά σου και τις ασυναρτησίες σου. Εννοείται πως κατάλαβες ότι δεν κάνεις για συγγραφέας. Προσπάθησε και σίγουρα θα γίνεις καλύτερος, γιατί είναι κρίμα τα σχόλια σε αναρτήσεις σου να φανερώνουν εξυπνότερους ανθρώπους από το συντάκτη αυτών.
    Ciao

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή κάτι φιλοδοξίες που είχα για Πούλιτζερ να τις ξεγράψω;
    Συγγνώμην, που άργησα εγώ ο ταπεινός "μαλακομπλόγκερ" να αναρτήσω τα σχόλιά σου, έχω βλέπεις και προσωπική ζωή ο "αρχιμαλάκας" και δεν είμαι μονίμως με ανοιχτό το gmail.
    Αλλά από τέτοιο "κουμάσι που είμαι από την Άρτα" τι περισσότερο να περιμένει κανείς; Ούτε από κανόνες συντακτικού και γραμματικής γνωρίζω, ούτε εξυπνότερος από τους σχολιαστές μου είμαι, ούτε φαίνεται να είμαι έτοιμος να συνέλθω και να παρατήσω τα άσχετα θέματα και τις ασυναρτησίες μου...
    Θα παραμείνω μια ανίδεη αμοιβάδα, ανίκανη "να συνέλθει" και να αντιληφθεί το μεγαλείο των διδαχών και των νουθεσιών μιας μεγαλοφυΐας.
    Καλά με κάνεις, φτύστε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝτρρρρρροπΉ σου ΚΕΝΤΡΙ!!! Αντί να φτύσεις το γάλα της μάνας σου για να γίνεις ένας καθώς πρέπει ανώνυμος "κριτής", να επιμένεις να είσαι ένα επώνυμο ρυπαρό υποblogίδιο!
    Αλλά, πάνω απ' όλα, Αίσχος και Ντροπή σε μένα και στους άλλους αδαείς που καθόμαστε και σε διαβάζουμε και δεν παίρνουμε χαμπάρι τίποτα από τα όσα σου καταλογίζει η Υπέρτατη Αυθεντία που (ανωνύμως) σε αξιολογεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...