Τετάρτη, 7 Απριλίου 2010

Τώρα φταίω εγώ να αρχίσω να μιλάω για Αφροδίτη της Άρτας;

Τι πράγματα είναι τούτα; Γιατί αυτή η κατασυκοφάντηση της Άρτας και του Γεφυριού της;
Καταγγέλω στον Ελληνικό λαό την μεθοδευμένη κίνηση να πληγεί το κύρος της ιστορικής Άρτας με τέτοια αποτρόπαια δημοσιεύματα και με φωτομοντάζ που τραυματίζουν την συνείδηση κάθε Αρτινού.
Κοιτάξτε το απαίσιο σημερινό πρωτοσέλιδο:Τι περισσότερο δηλαδή έκανε το Focus που έβαλε την Αφροδίτη να σηκώνει το δάκτυλό της; Εδώ βάζουν την καταβόθρα που εξαφανίζει τα λεφτά, καταμεσής στον Άραχθο και σε λίγο θα δεις τον Παπανδρέου να μας δείχνει και να λέει : "ΝΑ πού πήγαν τα λεφτά!!!"...
Όσο είναι καιρός πρέπει όλοι, βουλευτές, νομάρχης, δήμαρχος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων να διαμαρτυρηθούμε έντονα και να απαιτήσουμε επανόρθωση και απόλυση του συντάκτη του κατάπτυστου άρθρου.

Να κλείσουμε τους δρόμους, να κάνουμε μποϋκοτάζ στα προϊόντα που διαφημίζονται από την εφημερίδα, μέχρι να μας ζητήσουν ταπεινά συγγνώμην.

Παρακαλώ επίσης τον κ. Βλαχοπάνο να στείλει επιστολή στον εκδότη της εφημερίδας, για να αποκαταστήσει την Ιστορική Αλήθεια και καλώ όλους τους φίλους να δημιουργήσουν ομάδες στο Facebook για την υπεράσπιση της αξιοπρέπειας της γυναίκας του πρωτομάστορα
...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...