Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Βρε, σταματήστε την κολοκυθιά και σοβαρευτείτε...


Αμάν οι αυτοδιοικητικοί μας εδώ στην Άρτα, έχουν τέτοια κάψα για το πώς θα "κάτσει" ο χάρτης στον Καλλικράτη, που έχουν ξεσαλώσει !!!
3 λέει το σχέδιο του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης, όπως το είδαμε στον Ελεύθερο Τύπο, 4 λένε οι ΠΑΣΟΚτζήδες και μάλιστα ορκίζονται στα παιδιά τους ότι τους το έχει τάξει ο Ραγκούσης, 4 λένε κι οι ΝεοΔημοκράτες, αλλά με διαφορετικό τρόπο συνένωσης, έτσι που να βγαίνει γαλαζωπό το χρώμα του "μίγματος"...

Όχι έτσι, λένε οι ΠΑΣΟΚτζήδες, θα χρησιμοποιήσουμε άλλα υλικά για το μίγμα, θα βγάλουμε λίγο Κορφοβούνι, θα βάλουμε λίγο Άγιο Σπυρίδωνα, να βγεί πρασινωπό το χρώμα !!!

Κι αντί να σκεφτούνε ότι περνάει ο καιρός και τρέχει η καθημερινότητα κι ο κοσμάκης σφίγγεται και ζορίζεται, αυτοί γυρνάνε στους καφενέδες και παπαγαλίζουν αν θα 'ναι 3 ή 4 κι αν τα "κουκιά" θα βγούνε πράσινα ή μπλε!!!

Ο κόσμος θέλει σοβαρούς ανθρώπους, να βγούνε μπροστά και να δώσουνε λύσεις στα προβλήματά μας κι όχι στρατιωτάκια-τελάληδες που διαλαλούν την πραμάτεια των αφεντικών τους...

1 σχόλιο:

  1. Ή κόσμος έχει τα προβλήματα και οι τελάληδες δεν τα έχουν, ή οι τελάληδες δεν είναι σε θέση να κατανοήσουν ότι έχουν προβλήματα... και να σου πω τη μαύρη αλήθεια μου, δεν ξέρω ποιο απ' τα δυό είναι το χειρότερο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...