Τρίτη 4 Αυγούστου 2009

Καλά μας κάνουνε, αφού δεν αντιδράμε...

Η πρωταθλήτρια των έργων .....δημοτική αρχή του Δήμου Ιωαννιτών, ξέχασε να εντάξει στα έργα της δεκάδες πάρκα και πλατείες της πόλης, με αποτέλεσμα αυτά να αποτελούν πηγές κινδύνου αλλά και εστίες μόλυνσης για τους πολίτες της πόλης.
Παρακάτω αναρτώνται φωτογραφίες που αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα και αποδεικνύουν ότι η πόλη των Ιωαννίνων εκτείνεται και πιο πέρα από την κεντρική πλατεία!!!!

ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΤΖΗ
Χωράφι με τραπεζοκαθίσματα....έχει γίνει η μεγαλύτερη πλατεία στα Ιωάννινα. Μια πλατεία που αποτέλεσε προτεραιότητα στις εξαγγελίες της δημοτικής αρχής την προηγούμενη προεκλογική περίοδο

ΑΛΣΟΣ
Ένα ακόμα πάρκο παρατημένο όπου το πράσινο και τα λουλούδια είναι όνειρο απατηλό

ΠΛΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΚΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ
Και σε αυτό το πάρκο το γρασίδι και τα λουλούδια αποτελούν είδος προς εξαφάνιση. Πέρασαν 10 χρόνια χωρίς καμιά επέμβαση προς το καλύτερο.

ΛΙΘΑΡΙΤΣΙΑ
Ότι και να πούμε για το πάρκο Λιθαρίτσια είναι λίγο....Συντριβάνια εγκατελειμένα, καλλωπιστικά φυτά ακλάδευτα, παγκάκια επισκευασμένα πρόχειρα, πλακόστρωση διαλυμένη, παραδοσιακός τείχος χτισμένος με τούβλα....κ.α !!!!

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ
Μόνο τα σπασμένα γυαλιά που υπάρχουν δίπλα στην παιδική χαρά αρκούν για να προκαλέσουν μεγάλο κακό. Σχετικά με την επιφάνεια δεν έχουμε να σχολιάσουμε κάτι παραπάνω από αυτό που βλέπετε όλοι!!!

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ -ΠΑΛΙΕΣ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ
Και εδώ κυριαρχεί η άποψη "ό,τι δεν έχει διαλυθεί, μπορούμε να το συντηρήσουμε λίγο ακόμα"...

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΚΑΣ ΚΟΤΟΠΟΥΛΗ
Φράχτης διαλυμένος και επικίνδυνος, πράσινο ελάχιστο. Τι έχει να προτείνει η δημοτική αρχή όταν η μπάλα δεν μπαίνει στο καλάθι και καταλήγει στο δρόμο,;

ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΥΛΑΦ ΠΑΛΜΕ (Δίπλα από το εβραϊκό νεκροταφείο)
Συντριβάνι με φυτοπλαγκτόν έχετε ξαναδεί; ...και τα παιδάκια δίπλα να παίζουν...

ΠΛΑΤΑΝΑΚΙΑ
Καλαθάκια σπασμένα, καλώδια παρωχημένα για μια γειτονιά που έτσι και αλλιώς είναι όλη εγκαταλειμμένη

ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ -ΚΑΡΔΑΜΙΤΣΙΑ
Λάμπες βγαλμένες, καλώδια εκτεθειμένα, υπολλείματα εργοταξίου σε γειτνιάζοντα χώρο και οσμή απο τα βοθρολύματα που τρέχουν δίπλα στο πάρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...