Δευτέρα 17 Αυγούστου 2009

Τον λαγό τον καλέσατε να σας πει την γνώμη του;


Διαβάζω στα τοπικά ΜΜΕ, ότι αύριο, Τρίτη 18 Αυγούστου στις 10π.μ. έχει προγραμματιστεί συνάντηση του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού με όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς και υπηρεσίες ενόψει της έναρξης της νέας κυνηγετικής περιόδου, προκειμένου να συζητηθούν θέματα όπως η διαχείριση της θήρας εντός του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού, η εφαρμογή του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου, τα προβλήματα και οι αντιξοότητες, η υποβολή προτάσεων και εξεύρεση λύσεων.
Έχουν προσκληθεί να παρευρίσκονται εκπρόσωποι των Δασαρχείων και των Δ/νσεων Αγροφυλακής από την Άρτα, την Πρέβεζα και την Αιτωλοακαρνανίας καθώς και εκπρόσωποι της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδας, της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου και των Κυνηγετικών Συλλόγων Αμφιλοχίας, Άρτας, Βόνιτσας, Πρέβεζας και Φιλιππιάδας.
Εγώ, σαν ΚΕΝΤΡΙ αναρωτιέμαι αφενός τι σημαίνει αυτό το "
διαχείριση της θήρας εντός του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού" (εντός του Εθνικού Πάρκου δεν έχει δουλειά καμμιά θήρα!!!).
Η δεύτερη ερώτησή μου έχει να κάνει με το εξής: τον λαγό της φωτογραφίας τον καλέσανε στην συνάντηση ή φοβούνται μήπως οι προτάσεις του δεν θα είναι τόσο ...εποικοδομητικές;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...