Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Συμβαίνουν και ...εις Παρισίους!!!


Δεν ισχύουν, τελικά, οι πληροφορίες περί παραίτησης του Δημήτρη Πανοζάχου από τη θέση του γενικού γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου, αναφέρει σε νεώτερο δημοσίευμα η «Απογευματινή», διαψεύδοντας έτσι προηγούμενο σχόλιο περί παραίτησης του κ. Πανοζάχου από τα καθήκοντά του επικαλούμενος «προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους».
«Ο περιφερειάρχης όχι μόνο δεν έχει παραιτηθεί, όπως μας ενημέρωσαν συνεργάτες του, αλλά συνεχίζει δυναμικά και με εντατικούς ρυθμούς στην καρδιά του καλοκαιριού τη δουλειά» σημειώνει η εφημερίδα.
Σχετικά με το αρχικό δημοσίευμα της «Απογευματινής» με τίτλο
«Παραίτηση Πανοζάχου», το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας παραπέμπει στο νεώτερο δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας, "που αποκαθιστά την πραγματικότητα" όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο πληροφορίες θέλουν την κυβέρνηση να σχεδιάζει αλλαγές στους Περιφερειάρχες μετά τον 15Αύγουστο, με αποτέλεσμα να αναπτύσσονται διάφορα σενάρια.
Αρκετοί όμως εκτιμούν πως πίσω από το συγκεκριμένο δημοσίευμα, κρύβεται το "ιερατείο Γκόντα". Δεν θα πρέπει να λησμονούμε άλλωστε,πως ο ιδιοκτήτης του ξενοσοχείου "Grand Serai"κ.
Κώστας Μήτσης,ανήκει στο.."σύστημα" Αβραμόπουλου και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον δήμαρχο Ιωαννίνων.Λέτε να είναι τυχαίο πως ο Κώστας Μήτσης είναι ο εκδότης της συγκεκριμένης εφημερίδας;
από epirusgate

ΚΕΝΤΡΙ: Έλα, συμβαίνουν τέτοια πράγματα στα Γιάννενα; Απίστευτα πράγματα, φαίνεται δεν παίρνουν το παράδειγμα από την Άρτα, όπου όλοι της κυβερνητικής παράταξης είναι "μια γροθιά"... Απλά με αυτή την γροθιά χτυπιούνται αναμεταξύ τους!!!

1 σχόλιο:

  1. Και οι Πασόκοι, και οι Πασόκοι. Απλά περιμένουν να έρθουν στην εξουσία για να γίνουν πρωτοσέλιδα. Μέχρι τότε τα μαχαίρια λάμπουν στα παρασκήνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...