Παρασκευή 14 Αυγούστου 2009

Ανούσιες έρευνες...


Συχνά-πυκνά διαβάζω για κάποια έρευνα που έγινε και που πραγματικά τα αποτελέσματά της δεν αφορούνε κανέναν, παρά μόνο το ερευνητικό team και τις επιχορηγήσεις που προσδοκούνε να πάρουνε (κι εδώ είναι τα κουμπιά της Αλέξαινας...).
Να, διάβασα για μια έρευνα που έκαναν ερευνητές με επικεφαλής την Μέρεντιθ Γιανγκ του Τμήματος Ψυχολογίας, Νευροεπιστήμης και Συμπεριφοράς του καναδικού πανεπιστημίου ΜακΜάστερ και δημοσιεύτηκε στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό "Appetite".
Αυτοί λοιπόν απέδειξαν ότι οι γυναίκες που τρώνε με ανδρική παρέα, έχουν μάλλον αυξημένες πιθανότητες να αδυνατίσουν, αφού γενικά παραγγέλνουν φαγητά με χαμηλότερες θερμίδες κατά μέσο όρο, σε σχέση με τις γυναίκες που τρώνε παρέα με άλλη γυναίκα.

Και δυο αυγά Τουρκίας λέω εγώ, σιγά τι μας είπατε !!! Μπράβο, μας εντυπωσιάσατε, τρεχάτε τώρα να εισπράξετε την επιχορήγηση από τον χορηγό σας...

Να σας πω κι εγώ τα αποτελέσματα μιας έρευνας που κάνω εδώ και 25 χρόνια;

90 στους 100 άντρες που κάνουν βόλτα στην παραλία, ρουφάνε την κοιλιά τους, μόλις πλησιάσουν ωραία γυναίκα. Οι υπόλοιποι 10 κάνουν ακριβώς το ίδιο, μόλις πλησιάσουν νταβραντισμένο νεαρό!!!

Πού να πάω για την επιχορηγησούλα, που λέγαμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...