Δευτέρα 10 Αυγούστου 2009

Δεν βγάζω άκρη...

Ανοίγοντας τα mails μου μετά την ανάπαυλα του Σαββατοκύριακου, κατάλαβα ότι έχασα πολλά επεισόδια στο σήριαλ της Ζουγκλο-Τρωκτικομαχίας. Απ' ότι κατάλαβα, πολλά παίζονται και πολλοί έχουν λόγους να παρουσιάζουνε το μαύρο-άσπρο.
Λοιπόν, επειδή
δεν έφτιαξα αυτό το blog για να παίρνω θέση υπέρ του ενός ή του άλλου δημοσιογράφου, αλλά για να λέω τα δικά μου, αποφάσισα να κάνω zapping. Ναι, γιατί σας φαίνεται περίεργο, αυτό δεν κάνουμε όταν στην τηλεόραση πέφτουμε επάνω σε ένα κανάλι, που παίζει κάτι που δεν μας αρέσει;
Κάνω λοιπόν zapping, δόξα σοι ο Θεός
η μπλογκόσφαιρα είναι γεμάτη από blogs, που και κάτι έχουνε να πούνε και οι Admins τους είναι ανιδιοτελείς ιδιώτες. Στο κάτω-κάτω της γραφής, εδώ ισχύει το : "όταν στο βάλτο τσακώνονται τα βουβάλια, αυτά που ποδοπατούνται είναι τα βατράχια".
Λυπάμαι μόνο, που οι διαμάχες των ΜΜΕ και οι κόντρες για
το μοίρασμα της οποιασδήποτε πίτας (διαφημιστικής, οικονομικής, επιρροής), έχουν περάσει και στα blogs. Δηλώνω δε ότι οι μόνες πίτες που με ενδιαφέρουν είναι οι λαχανόπιτες, κολοκυθόπιτες, αλευρόπιτες, και το μόνο πλαστό που ανέχομαι είναι το φύλλο με το οποίο είναι φτιαγμένες.
Και στον φίλο που μου είπε ότι δεν μπορεί να έχω γνώμη για τα πάντα και να μην παίρνω θέση υπέρ του Ταρζάν ή του Ποντικού, απαντάω ότι ίσως και να είμαι "
Ένας Βλάκας και μισός", γιατί δεν μπορώ να βγάλω άκρη ποιός λέει αλήθεια και ποιός ψέμματα...
Μέχρι να τα ξεκαθαρίσω λοιπόν, απέχω από αυτή την λασπομαχία, που δεν έχει να μου προσφέρει τίποτε. Στο κάτω-κάτω της γραφής, αν ήθελα να χαζέψω mud-wrestling, υπάρχουν πολύ περισσότερες οφθαλμολαγνικές επιλογές, στις οποίες ευχαρίστως όχι μόνο να πάρω θέση, αλλά να συμμετάσχω κιόλας (όπως αυτός ο δύσμοιρος στην φωτό, που περνάει των παθών του τον τάραχο στα χέρια αυτών των απαίσιων γυναικών)!!!

4 σχόλια:

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...