Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

Γιατί του την πέφτετε έτσι βρε παιδιά;


"Ένα μετά το άλλο καταφθάνουν στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης τα δελτία τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας, τα οποία κάνουν λόγο για συσκέψεις επί συσκέψεων και εκδηλώσεις επί εκδηλώσεων. Αν κανένας δεν γνώριζε τι μπορεί να συμβαίνει σ’ αυτή την πόλη και να αξιολογεί πρόσωπα και πράγματα, θα θεωρούσε ότι εδώ γίνονται πράγματα και θαύματα και με τους ρυθμούς που υπάρχουν σε λίγο καιρό, ο νομός μας θα είναι εντελώς διαφορετικός και θα έχουν λείψει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες.

Όμως για όσους γνωρίζουν την εικόνα της περιοχής, αλλά και τον τρόπο δράσης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας, το μόνο που μπορεί να πει είναι ότι γίνεται πολύ κουβέντα για το τίποτα. Και επί πλέον ότι εμφανής είναι η εναγώνια προσπάθεια του νομάρχη και των συνεργατών του, να δείξουν ότι κάτι προσπαθούν να κάνουν, που στην ουσία δεν υπάρχει.

Γνωστή είναι η τακτική αυτή, για τους περισσότερους φάνηκε από διάφορες ανακοινώσεις, οι οποίες ήθελαν ντε και καλά να επαινέσουν πρόσωπα, την στιγμή που η κοινή γνώμη ήταν κάθετα αντίθετη με συγκεκριμένες επιλογές. Χαρακτηριστικό είναι η περίπτωση της εκδήλωσης του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, για την οποία τόσα και τόσα γράφτηκαν και περισσότερα ακόμα ακούγονται στις συζητήσεις που γίνονται, ιδιαίτερα ανάμεσα σε απόδημους. Για το νομάρχη, που συναντήθηκε με τον δήμαρχο, όλα ήταν τέλεια και σε ανάλογη ανακοίνωση, ο ένας επαινούσε τον άλλον. Εδώ όμως συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Οι συνεργάτες του νομάρχη και ο ίδιος, έχουν επιλέξει να… βομβαρδίζουν τους πολίτες (διά των μέσων μαζικής ενημέρωσης) με ανακοινώσεις εντυπωσιασμού, οπότε και οι πολίτες τους στρέφουν την πλάτη, γιατί δεν έχουν κανένα λόγο να γίνουν υμνητές προσώπων, που στην τελική ανάλυση δεν σέβονται τη νοημοσύνη τους."

Ωχ, ωχ, τι σας έκανε ο χριστιανός και τον ξεσκίζετε έτσι;. Τον Σωτήρα ήρθε να κάνει, να μας βγάλει από την υπανάπτυξη προσπαθεί και σεις, αχάριστοι, τον περιποιείστε έτσι αφιλότιμα; Κρίμα ο άνθρωπος, τι θέλετε; Να τσαντιστεί, να ρίξει μαύρη πέτρα πίσω του και να μας αφήσει σύξυλους; Όχι, όχι μην φεύγεις, μην μας αφήσεις μόνους μας να βολοδέρνουμε... Σε αγαπάμε κι ας σε πληγώνουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...