Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Άρτα διαλέγει Βαγγέλη αντί Γιώργου!!!


Παντού σε όλη την Ελλάδα, ο Γιώργος εδραιώνεται και οι ηγετικές βλέψεις του Βαγγέλη μπαίνουν στο σεντούκι (μέχρι νεωτέρας...)
Παντού; ΟΧΙ, εδώ στην Άρτα, η δυναστεία Παπαδημητρίου αποφάσισε διαφορετικά. Η γνωστή δυναστεία, που έχει ήδη βγάλει δύο βουλευτές, (ο ένας υπήρξε και στόχος της 17 Νοέμβρη), είναι εδώ και χρόνια στην απόξω, καθώς ο Γιώργος έχει μεν το όνομα του "Πολιτευτή", αλλά όχι την χάρη του "Βουλευτή"!!!
Αφού λοιπόν είδαν κι απόειδαν ότι με Γιώργο δεν βλέπουν άσπρη μέρα, αποφάσισαν να βγάλουν μπροστά τον Βαγγέλη, μπας και τα καταφέρουν.
Και μην ανησυχείτε, η επιλογή του πίνακα "Κάιν και Άβελ" του Tiziano, δεν σημαίνει ότι θα σφαχτούνε μεταξύ τους... Τα έχουν βρεί μια χαρά, μαζί "ματιάζουν" τον καινούργιο στόχο του Γιώργου!!!

3 σχόλια:

  1. Άλλο ο Ντίνος κι άλλο τα παιδιά. Σε τίποτα δεν του έμοιασαν.
    Με τον Λευτέρη τα βρήκανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρίς τις ευχές του πυροβολημένου με την ρόμπα τίποτα δεν μπορεί να γίνει. Για ρωτήστε και τον καημένο τον Γιώργο τι τράβηξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με εξηνταπεντάρικα κουρασμένα γιατρουδάκια της Άρτας πολιτική δεν γίνεται- τόσα χρόνια δεν έχουν βαρεθεί να έρχονται ασμένοντας πίσω από την πλάτη του αδερφού τους και ιστορικού στελέχους της ΝΔ Λευτέρη Παπαδήμητρίου; Ας καταφέρουν να βγούνε και αυτοι 13 χρόνια Βουλευτές και να προσφέρουν στην Άρτα όσα προσέφερε ο Λευτέρης- Πραγματικά για όσους ξέρουν ο Γιώργακης και ο Βαγγελάκης μια ζώη στη σκία του αδερφού τους θα μείνουνε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...