Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τα ΄χωσε χοντρά ο Χατζηγάκης μετά την διαγραφή του!!!

Ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός της ΝΔ Σωτήρης Χατζηγάκης, μόλις έμαθε (από τους δημοσιογράφους) ότι ο Σαμαράς τον διέγραψε από την Κ.Ο. της ΝΔ, για τις γνωστές δηλώσεις του για "ακροδεξιά σταγονίδια που προσπαθούν να αλλοιώσουν τη φυσιογνωμία της ΝΔ", τα πήρε άγρια και τα ΄χωσε:
"Η ΝΔ του κ. Σαμαρά από μεγάλο και πολυτασικό κόμμα κατάντησε ένα μικρό απολειφάδι, τύπου Πολιτικής Ανοιξης. Δεν ξέρω αν είναι δικαίωμά του, λυπάμαι, όμως, γιατί μια παράταξη που υπηρετώ 37-38 χρόνια κατάντησε έτσι στα χέρια του κ. Σαμαρά".
Και να σκεφτεί κανείς ότι και οι τρεις, δηλαδή ο Σαμαράς, ο Χατζηγάκης κι ο Καρατζαφέρης ήταν "παιδιά" του Αβέρωφ!!!
Τώρα οι δυό είναι αντάμα κι ο τρίτος χώρια...

2 σχόλια:

  1. Τώρα θυμήθηκε τα σταγονίδια ο Χατζηγάκης. Όταν ήταν υπουργός χάριν των σταγονιδίων ποιούσε την νήσσα. Όταν έλεγε από καιρού να υπάρξει μέτωπο Εθνικής ενότητος για να σωθεί ο ΓΑΠ δεν υπήρχαν σταγονίδια στην ΝΔ. Αίσχος κ. Χατζηγάκη !!!! Λίγο φιλότιμο δεν βλάπτει.Η αρχομανίας σας όμως έβλαψε κάτι επαγγελματίες με χρωστούμενα από έπιπλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενω τωρα κάνει μέτωπο ο Σαμαράς για να σωθεί ο ΓΑΠ. Βρε είσαι εντελώς πορρωμένος. ΠΟ.ΛΑ. (Αντωνάκης) - Σκόπια (Αντωνάκης) - Γεμίσαμε Αλβανούς (Αντωνάκης) και ξερό ψωμί... Σαμαράς. Βρέ ούσττττττ. Σας καταλάβαμαν τι είστει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...