Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος και το παζάρι της Άρτας...

Το πόσο σημαντικό θέμα είναι για τον Εμπορικό Σύλλογο Άρτας, η διεξαγωγή του παζαριού το ξέρετε.
Το έχουνε διατυμπανίσει σε όλους τους τόνους ότι είναι διαμετρικά αντίθετοι στην λειτουργία του, ειδικά φέτος που η κρίση έχει κάνει τα εμπορικά μαγαζιά να βάζουνε λουκέτο το ένα πίσω από το άλλο...
Κάνουνε μάλιστα Έκτακτη Γενική Συνέλευση την Τετάρτη με αποκλειστικό θέμα το παζάρι.
Αυτό που ίσως δεν ξέρετε είναι ότι τα "έχουνε πάρει" τόσο πολύ με τον δήμαρχο, Παπαλέξη, που θεωρούνε ότι τους κορόιδεψε, που έβγαλαν μια ανακοίνωση στην σελίδα τους στο Facebook, όπου τον περνάνε "γενεές δεκατέσσερις"!!!

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΑΡΤΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
ΕΚΤΑΚΤΗΣ  ΓΕΝΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
ΤΕΤΑΡΤΗ
7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2011

Συνάδελφοι
      Σύμφωνα με  απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, θα πραγματοποιηθεί έκτακτη γενική συνέλευση .

   Η πρώτη σύγκληση έχει οριστεί 24/7/11 εάν δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία,  η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα στις 31/8/11, εάν και κατά την δεύτερη σύγκληση δεν επιτευχθεί η απαιτούμενη από τον νόμο και το καταστατικό απαρτία τότε

Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
 ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ
ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΚΑΙ
 ΩΡΑ 19:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΚΟΥΦΑ

 ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΛΩΝ.

Η Ημερήσια διάταξη της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έχει ως ακολούθως :
  1. Παζάρι

ΤΟ Δ.Σ.
 ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  ΑΡΤΑΣ

Και η ανακοίνωση που "σήκωσαν" στο Facebook:

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ !!!!!

Ο σημερινός Δήμαρχος Ιωάννης Παραλέξεις είχε παραβρεθεί στην περσινή (29-9-2010) απεργία – διαμαρτυρία των εμπόρων για το παζάρι και σε ομιλία του είπε πως "στο πρόγραμμα του είναι η κατάργηση του παζαριού και η δημιουργία στην θέση του μιας εμπορικής έκθεσης" !!!

Φέτος στις 24-8-2011 συναντήθηκε με το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας και δεσμεύτηκε να μειώσει τις ημέρες του παζαριού από 7 σε 5 και του χρόνου που θα έχει περισσότερο χρόνο θα το αναβαθμίσει!!!!

Τι έκανε λοιπόν????

Στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 29-8-2011 πρότεινε το παζάρι να γίνει 7 ημέρες……..!!!!

Ποιόν να πιστέψουμε??????

Στα Ιωάννινα στάθηκαν οι Δήμαρχοι στο ύψος των περιστάσεων και αποφάσισαν φέτος να μην γίνουν τα παζάρια λόγω της οικονομικής κατάστασης !!!!

ΚΕΝΤΡΙ: Λένε ότι είπε ψέμματα και τους κορόιδεψε ή είναι ιδέα μου;;;

2 σχόλια:

  1. Ο Φίλιος στα Γιάννενα το απαγόρευσε!
    πάει κι ο χαλβάς Φαρσάλων!
    δεν είναι της μόδας είπαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν έρχονταν ο Μίχαλος στην Άρτα, ο γιός του χουντικού υπουργού και τους υπόσχονταν τις αρχονντιές που εφαρμόζει σήμερα ο γιωργάκις πχ απολύσεις-ευελικτη εργασία, κλπ μεσαιωνικά που η εφαρμογή τους έχεο γονατίσει την αγορά, οι εν λόγω κύριοι στέκονταν προσοχή.
    Ούτε το παζάρι φταίει και να αφήσουν τον κόσμο ήσυχο ουτε το "παραεμπόριο" πουτους ερεθίζει την βιολογική-εθνοτική τους καθαρότητα, οι δικές τους κομματικές επιλογές (πασοκ-νδ) μας έφθασαν εδώ που μας έφθασαν

    Όσο για τις αγριάδες τους και τις ρουφιανιές σε εφορίες, αν τολμάνε ας τις κάνουν στα υπερμαρκετ που ανοιγουν παντού και λεηλατούν πραγματικά τα εισοδήματα και απειλούν τα τοπικά καταστήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...