Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

Οι πρώτες δηλώσεις Παπαλέξη θυμίζουν επικίνδυνα Βενιζέλο!!!

Μάλλον πρέπει να υπάρχουν τυφλοσούρτηδες στην Ιπποκράτους που στέλνονται σε όλα τα μέλη, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, που τους μαθαίνουν τι να λένε σε διάφορες περιπτώσεις.
Εκτός κι αν ο δήμαρχος είδε την μεγάλη απήχηση έχουν τα λόγια του Πρωθυπουργού παρά τω Πρωθυπουργώ και τα ξεπατίκωσε για να τα λέει κι αυτός και να έχει την ίδια λαϊκή στήριξη που έχει κι ο Βενιζέλος!!!
Διαβάστε και πείτε μου αν σας θυμίζουν τίποτε

Kouragio Ipirotes
Μετά την εκλογή του ως πρόεδρος της Π.Ε.Δ. Ηπείρου ο Δήμαρχος Αρταίων Γιάννης Παπαλέξης έκανε την εξής δήλωση:

«Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που διέρχεται η πατρίδα μας καλούμαστε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας και η Ήπειρος να βρει τον δρόμο της και να ορθοποδήσει.
Άλλωστε η Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτέλεσε διαχρονικά το κύτταρο της Δημοκρατίας και βασικό μοχλό ανάπτυξης κάθε περιοχής.
Ως Π.Ε.Δ. Ηπείρου καλούμαστε να οριοθετήσουμε τους βασικούς άξονες που πρέπει να κινηθούμε τα επόμενα χρόνια.
Πρώτος βασικός άξονας πρέπει να είναι ένας ρεαλιστικός...


...μακροχρόνιος, αναπτυξιακός σχεδιασμός για την Ήπειρο. Το παρελθόν μας δίδαξε ότι ελλείψει ενός τέτοιου σχεδιασμού ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα χωρίς να προσδώσουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Σήμερα δεν επιτρέπεται σε κανέναν να επαναλάβει τα ίδια λάθη.
Στην προσπάθεια αυτή θέλουμε συνοδοιπόρο την Αιρετή Περιφέρεια στα πλαίσια του Καλλικράτη, ώστε από κοινού και με διακριτές αρμοδιότητες να καθορίσουμε που θέλουμε να φτάσουμε την Ήπειρο και ΠΩΣ.
Δεύτερος βασικός άξονας είναι η Π.Ε.Δ. να σταθεί δίπλα στους Δήμους και να τους παρέχει ουσιαστική βοήθεια για την επίτευξη των στόχων τους.
Θεωρούμε ότι με την βοήθεια της Π.Ε.Δ. όλοι οι Δήμοι μπορούν να αποκτήσουν διαχειριστική επάρκεια, ώστε να μπορούν αυτόνομα να λειτουργήσουν και να απορροφήσουν κοινοτικούς πόρους που σήμερα είναι το μεγάλο ζητούμενο για την ανάκαμψη της οικονομικής ζωής της πατρίδας μας.
Τέλος, θεωρώ ότι ένας άλλος σημαντικός άξονας είναι να φροντίσει η Π.Ε.Δ. να δημιουργήσει ένα ξεκάθαρο πλαίσιο που θα δίνει την ευκαιρία και την δυνατότητα σε ΟΛΟΥΣ τους φορείς της Ηπείρου να συνεργάζονται ισότιμα για την επίτευξη των κοινών μας στόχων.»

ΚΕΝΤΡΙ: Είτε ακούω τον Γιάννη, είτε τον Βενιζέλο, ένα και το αυτό!!!
Ειδικά αυτό το "Πρώτος βασικός άξονας πρέπει να είναι ένας ρεαλιστικός, μακροχρόνιος, αναπτυξιακός σχεδιασμός", έχει ανατριχιαστικές ομοιότητες... 
Κι όταν διαβάζω το "Αντιλαμβανόμενοι τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες που διέρχεται η πατρίδα μας καλούμαστε ως Τοπική Αυτοδιοίκηση να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και να συμβάλλουμε θετικά στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας" είναι σα να ακούω μια φωνή να λέει "Kouragio Ipirotes"!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...