Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΣ της ΒΟΥΛΗΣ την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου. ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ!!!

Το παρακάτω κείμενο διακινείται το τελευταίο διήμερο στο Internet:

"Ελληνίδα, Έλληνα, πιστεύεις τα χρήματα που θα σε υποχρεώσουν να πληρώσεις στην ΔΕΗ για το σπίτι σου, με την απειλή να σου κόψουν το ρεύμα, θα μείνουν στην Ελλάδα; Κάθε ευρώ που δίνεις φεύγει στο εξωτερικό. 
Σε έχουν προδώσει. Αντέδρασε.
Χιλιάδες Έλληνες οργανώνονται αυτή τη στιγμή. Κάνε το χρέος για την πατρίδα σου. Για εσένα, για τους γονείς σου, για τα παιδιά σου.
Αυτοί που έκλεψαν και έβγαλαν τα χρήματα τους στο εξωτερικό θέλουν να νομοθετήσουν και να κάνουν παράνομο κάθε έντιμο Έλληνα, θέλουν να φέρουν σε απόγνωση τους απλούς ανθρώπους που δεν έχουν φταίξει σε τίποτα. 
Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 απόγευμα. Μην αφήνετε τους προδότες να εξαθλιώσουν τους πολίτες. Δεν μπορεί να μας χωρίσει κανένα κόμμα, καμία ιδεολογία. Έχουμε δύναμη. Θα είμαστε εκεί όλοι.
Κάθε ελεύθερο ελληνικό blog και site, κάθε Έλληνας στο Facebook, στο Τwitter, με κινητό, συμμετέχει στην ενημέρωση του Ελλήνων. Περισσότεροι από 2.000.000 Έλληνες από την Παρασκευή έχουν λάβει το μήνυμα.
Αν δεν αντιδράσουμε τώρα, θα νομοθετήσουν και όποιος δεν έχει και δεν μπορεί να πληρώσει τον φόρο θα είναι παράνομος, θέλουν να κάνουν συνένοχους όλους τους Έλληνες."

Για να δούμε, θα υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση την Τρίτη;
Πόσους σιδερόφρακτους θα κατεβάσει ο Παπουτσής;
Πόσα ληγμένα χημικά έχουνε ακόμα στοκαρισμένα στις αποθήκες;
Απαντήσεις θα πάρουμε αύριο το απόγευμα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...