Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Γέμισε χασίς η Αστυνομική Διεύθυνση Άρτας !!!

Νέα επιτυχία για την Αστυνομία της Άρτας. Κατόρθωσαν και κατάσχεσαν μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, συγκεκριμένα πέντε (5) μεγάλους σάκους που περιείχαν εξήντα τέσσερα (64) δέματα με κάνναβη συνολικού βάρους (113.635) γραμμαρίων.

Τις 28-09-2011 το βράδυ, στην Ιόνια Οδό Άρτας, εντοπίσθηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Άρτας, αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε ένας άντρας. Του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο, αυτός δεν σταμάτησε και ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη στην Ιόνια οδό, με μεγάλες ταχύτητες, επικίνδυνους ελιγμούς, αναστροφές κτλπ.
Όταν ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι δεν θα μπορούσε να ξεφύγει, εγκατέλειψε το αυτοκίνητο στην Αμφιθέα, κοντά στην ταβέρνα "Παρασκευάς" και με τη βοήθεια του σκοταδιού εξαφανίστηκε, αφήνοντας πίσω αυτοκίνητο και ναρκωτικά.
Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Άρτας, Κώστα Βαρέλη, ο οδηγός είναι 48χρονος Έλληνας, γνωστός στις διωκτικές αρχές, οπότε είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.
Τα ναρκωτικά προέρχονταν από την Αλβανία και προορίζονταν για την αγορά της Αθήνας.
Η Άρτα βρίσκεται στην διαδρομή των εμπόρων του θανάτου και γιαυτό δεν είναι η πρώτη φορά που πιάνονται μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.
Ευτυχώς, παρά την μη επαρκή στελέχωση, η Αστυνομία της Άρτας κατορθώνει να παρουσιάζει αξιοθαύμαστα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...