Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος κάνει μήνυση για παράνομη λειτουργία του παζαριού...

Το Δελτίο Τύπου του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας λέει:

Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος και ο Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας διαπιστώσαμε λειτουργία του παζαριού από το Σάββατο 24-9-11 το βράδυ.
Την Κυριακή 25-9-2011 το πρωί επισκεφτήκαμε και οι δύο τον χώρο του παζαριού όπου διαπιστώσαμε ότι πραγματοποιούνταν πώληση προϊόντων και αφού δεν μπορέσαμε να βρούμε τηλεφωνικά τον Πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, Χρήστο Γιώτη, το αναφέραμε στον Διευθυντή της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ, Μπόνια Γεώργιο ότι υπάρχει παράνομη λειτουργία του παζαριού πριν την ημερομηνία που ορίζει η διακήρυξη και ότι αν συνεχιστεί η λειτουργία του παζαριού θα υποβάλουμε μήνυση προς κάθε υπεύθυνο.
Το βράδυ της Κυριακής και αφού το παζάρι βρισκότανε σε λειτουργία κατά 70% προσπαθήσαμε να έρθουμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ-ΟΤΑ από τον χώρο του παζαριού και δεν μας σήκωνε το τηλέφωνο. 
Καλέσαμε τότε την αστυνομία η οποία κατέγραψε το γεγονός της λειτουργίας του παζαριού και στην συνέχεια υποβάλαμε μήνυση για παράβαση των ημερομηνιών έναρξης σύμφωνα με την διακήρυξη του παζαριού.

ΚΕΝΤΡΙ: Σήμερα το βράδυ είναι τα επίσημα εγκαίνια του παζαριού. Ο λόγος που κάνει μήνυση ο σύλλογος είναι το λιγότερο, είναι παρωνυχίδα... 
Και δεν θα καταφέρει τίποτε, γιατί αυτοί που έχουν τις παράγκες είναι πολύ τυχεροί... 
Πάντα ήταν πολύ τυχεροί, όχι μόνο φέτος... 
Αφού να φανταστείτε, η επιλογή του χώρου γίνεται με κλήρωση και όσοι θέλουνε δυό ή τρεις παράγκες (κυρίως αυτοί με χαλιά, μοκέτες, σεντόνια κτλπ), συνέχεια πετυχαίνουνε στην κλήρωση να τις παίρνουνε κολλητά και όχι σκόρπια, για τέτοια κwλοφαρδία μιλάμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...