Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011

Κάποιος τσακώθηκε με την αλήθεια στο Δημαρχείο της Άρτας...

Βρε τι χάνω, που δεν πηγαίνω στα Δημοτικά Συμβούλια να δω πώς λειτουργούν τα όργανα!!!
Διάβασα εδώ ότι:

"Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο η Όλγα Γεροβασίλη ρώτησε ποιός ήτανε αυτός που στις 11 Αυγούστου, στα καλά καθούμενα πήγε και σήκωσε όλα τα λεφτά του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αρταίων από μία τράπεζα και τα πήγε σε κάποια άλλη, χωρίς διαγωνισμό, χωρίς κατάθεση προσφορών για επιτόκια, ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΕ.
Ο δήμαρχος απάντησε ότι ΘΑ γίνει διαγωνισμός, χωρίς να απαντάει στο βασικό ερώτημα που ήτανε «Ποιός».
Τελικά και μετά από επίμονες ερωτήσεις, ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Γιώργος Γκόκας, παραδέχτηκε ότι αυτός το έκανε. Ερωτηθείς δε, για ποιο λόγο προχώρησε σε αυτή την ενέργεια, είπε ότι υπήρχε απόφαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.
Έλα όμως που η Όλγα επέμεινε και ζήτησε από τα παρόντα μέλη του Δ.Σ. να επιβεβαιώσουνε ή να διαψεύσουνε...


...την ύπαρξη τέτοιας απόφασης
.
Ο Κώστας Πατήλας ΔΙΕΨΕΥΣΕ κατηγορηματικά ότι το Δ.Σ. ενέκρινε τέτοια μεταφορά χρημάτων και ο Αλέκος Μάνος ρώτησε τον κ. Γκόκα μήπως είναι νομικός σύμβουλος της Τράπεζας στην οποία κατέληξαν τα χρήματα.
Μετά την καταφατική απάντηση του ερωτώμενου, επικράτησε θυμηδία στους παρευρισκόμενους και καθώς η κατάσταση άρχισε να γίνεται ολίγον πιεστική, με τον δήμαρχο να φωνάζει ότι ΘΑ γίνει διαγωνισμός, παρενέβη προς διάσωσή τους ο πρόεδρος το Δημοτικού Συμβουλίου που έκρινε ότι η ερώτηση έχει απαντηθεί και προχώρησε σε επόμενο θέμα."

ΚΕΝΤΡΙ: Σύμφωνα με το site του Δήμου, το Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου του Δήμου Αρταίων αποτελείται από:
Γκόκας Γεώργιος (Πρόεδρος)
Μάγγου Αικατερίνη (αντιπρόεδρος)
Τσαμπάς Αθανάσιος
Γαλήνας Περικλής
Σκανδάλης Ευάγγελος
Νάκα Μαρία
Πατήλας Κων/νος
Μάνος Αλέξανδρος
Καπέλης Γεώργιος
Τσαντήλας Παναγιώτης
Ζήσης Φώτιος
Γούση Μαρία
Δήμου Παναγιώτα

Δύο τινά μπορεί να συμβαίνουν:
α) Ή τα δύο μέλη του Δ.Σ. από την αντιπολίτευση λένε ψέματα και πρέπει αμέσως να τους ζητηθεί η αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί έτσι δημιουργούνε πρόβλημα στον Πρόεδρο του Δ.Σ. τους, που φέρεται να σήκωσε τα λεφτά "με το έτσι θέλω" και να τα πήγε στην Τράπεζα, όπου συμπτωματικά είναι νομικός σύμβουλος...
β) Ή τα δύο μέλη του Δ.Σ. από την αντιπολίτευση δεν λένε ψέματα και πρέπει αμέσως όλα τα υπόλοιπα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, που φέρονται να ρωτήθηκαν, να συμφώνησαν και να υπέγραψαν κάτι, να ζητήσουνε εξηγήσεις από όποιον τους εκθέτει και τους εμφανίζει σαν γλάστρες, σαν "στρατιωτάκια ακούνητα, αμίλητα, αγέλαστα"!!!
Ένα από τα δύο συμβαίνει, δεν υπάρχει τρίτη περίπτωση.

2 σχόλια:

 1. ΒΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΙ" ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ 2 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ Η ΟΛΓΑ ΓΕΡ/ΛΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ "ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ" ΤΩΡΑ;
  ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΟΛΓΑ ΜΕ ΤΟ "ΚΕΝΤΡΙ"; ΕΛΑ ΝΤΕ.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Άλλο να 'χεις την πληροφορία ότι κάτι τρέχει κι άλλο να μαθαίνεις τι ακριβώς είπε ο καθένας μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο...
  Το ένα είναι trailer από τα "Προσεχώς" και τ' άλλο υπερπαραγωγή με αφάνταστο γέλιο...
  Σα να παρακολουθείς τον Λουί ντε Φινές στο Une souris chez les hommes (Ενα ποντίκι ανάμεσά μας)!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...