Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Πάλι τα 'χωσε ο Νικολάου στον Δήμαρχο

 Χτες το βράδυ είχε Δημοτικό Συμβούλιο και πρώτο θέμα ήταν η εκλογή αντιπροσώπων για την Π.Ε.Δ....
Είχαν στηθεί δύο κάλπες, μία για να ψηφίσουνε οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας και μία για τους συμβούλους της μειοψηφίας...

Ο Γιάννης Νικολάου, που ο δήμαρχος Γιάννης Παπαλέξης τον έχει διαγράψει από την δημοτική του ομάδα, θα ψήφιζε στην κάλπη που ήταν για την μειοψηφία. 
Όμως, πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, ζήτησε τον λόγο και έκανε την παρακάτω ανακοίνωση:

«Aπέχω του 1ου θέματος της ημερήσιας διάταξης με την καταγγελία κατά του κ. Παπαλέξη για τη στημένη μεθόδευση εκ μέρους του, ως ανασφαλή Δημάρχου, δια της...

...διαγραφής μου από την Δημοτική Ομάδα της πλειοψηφίας (απόφαση η οποία και μέχρι σήμερα δεν μου κοινοποιήθηκε) ώστε να μην δύναμαι να είμαι υποψήφιος για την ΠΕΔ.
Σας καταγγέλω κ. Παπαλέξη στον Αρτινό Λαό ο οποίος με την ψήφο του εμπιστεύθηκε και στο πρόσωπό μου μία άλλη πορεία στα Αυτοδιοικητικά πράγματα και μία άλλου είδους πολιτική παρέμβαση και διεκδίκηση. Χωρίς την δική μας συμμετοχή σ' αυτόν τον αγώνα δεν θα είχατε την τύχη να ηγεμονείται δήθεν.
Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα μετατρέψατε με προσωπική σας ευθύνη το συνδυασμό με το έμβλημα "Γέφυρα στο Μέλλον" σε μονοδιάστατο, αυταρχικό, αλαζονικό, αμφιλεγόμενης και πλήρως αμφισβητούμενης ικανότητας έμβλημα "Γέφυρα στο Χάος", παρά τις όποιες καλές προθέσεις και φιλότιμες προσπάθειες των συναδέλφων δημοτικών συμμβούλων της πλειοψηφίας, θα ήταν λάθος να υποστηρίξω ότι σύντομα ο Λαός της Άρτας θα σας απαξιώσει. Η απογοήτευση υπάρχει ήδη σε ψηφίσαντες και μη.
Για ύστατη φορά σας ζητάμε να αλλάξετε πορεία, υπηρετώντας τις προεκλογικές δεσμεύσεις για καλύτερο μέλλον του Δήμου και όχι μόνο.
Διαφορετικά το καλύτερο που μπορείτε να προσφέρετε σ' αυτόν τον τόπο είναι η παραίτησή σας αυτοβούλως πριν υποχρεωθείτε κάτω και από το βάρος των ευθυνών, που δεν δύνασθαι να επωμισθείτε και να υπερασπισθείτε διεκπεραιωτικά τουλάχιστον.
Σας θυμίζω και την δέσμευσή σας σ' αυτούς που σας έχρισαν υποψήφιο, ότι ποτέ δεν θα τους εκθέσετε και ότι θα βάζετε το γενικό συμφέρον πάνω από το προσωπικό σας, προς όφελος του Αρτινού Λαού.
Με όλα τα παραπάνω αποχωρώ της αιθούσης όσο διαρκέσει η συζήτηση και ψηφοφορία κατά το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης».

Τα είπε και αποχώρησε και οι πληροφορίες λένε ότι ο δήμαρχος (αρκετά αμήχανος) έκανε γελάκια και γκριμάτσες αποδοκιμασίες...

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΥΙΖ:
    Ο ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ:
    ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΡΤΑΙΩΝ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...