Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Μας προετοιμάζουνε για τα νέα μέτρα...

Θα μπορούσα να κάνω πλάκα με τον Μπένι, που εξανάγκασε την υπεύθυνη του Γραφείου Προϋπολογισμού, Στέλλα Σάββα-Μπαλφούσια, να παραιτηθεί.
Η έκθεσή της προκάλεσε έντονο θόρυβο εξαιτίας των δραματικών προβλέψεων που κάνει για «εκτός ελέγχου δυναμική του χρέους» και για υπέρβαση όλων των προβλέψεων όσον αφορά το έλλειμμα.
Στην προηγούμενη ανάρτηση έκανα black humor, λέγοντας "Αφού λοιπόν το πρόβλημα ήταν η έκθεση της κυρίας Στέλλας, τώρα που την αμφισβητήσανε πλήρως και την εξαναγκάσανε να παραιτηθεί, η ενοχλητική έκθεση θα πάει στο καλάθι και τα προβλήματα θα εξαφανιστούνε."
Λίγες ώρες αργότερα όμως, στις 1 χτές τη νύχτα, οι εκπρόσωποι της τρόικας ανυποχώρητοι επειδή το έλλειμμα έχει ξεφύγει, απαιτούνε νέα μέτρα.
Επειδή ο Μπένι δεν μπορούσε να τους εξαναγκάσει σε παραίτηση, προσπάθησε να συννενοηθεί με τον ΓΑΠ, που ήταν στην διάσκεψη στο Παρίσι, για να σώσει τους Λίβυους.
Διακόπηκαν λοιπόν οι συνομιλίες και οι Τροϊκανοί έφυγαν για να επιστέψουν ξανά μετά από 10 μέρες...
Ήδη τα προπαγανδοκάναλα μιλάνε για πιθανό πρόβλημα με την επόμενη δόση...
Πόσο στοίχημα πάτε ότι μας προετοιμάζουνε για τα νέα μέτρα και η δικαιολογία θα είναι: "δεν φταίμε εμείς, οι κακοί οι ξένοι φταίνε, εμείς θυσιαζόμαστε για την Ελλάδα ρε γαμώτο"!!!

1 σχόλιο:

  1. Απλά για νέα μέτρα μας προετοιμάζουν, ή... την έξοδό μας από το ευρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...