Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Εμπορικός Σύλλογος "καλοσωρίζει" το παζάρι της Άρτας...

Αν θυμάμαι καλά, ο δήμαρχος είχε τάξει στον Εμπορικό Σύλλογο, ότι θα εισηγούνταν στο Δημοτικό Συμβούλιο να γίνουν 5 οι μέρες του παζαριού αντί για 7... 
Τι απέγινε; 
Ε, να, το ξέχασε και εισηγήθηκε να διαρκέσει 7 μέρες το παζάρι!!!

2 σχόλια:

  1. 1: Λουκέτο βάζουν οι πολιτικές των κομμάτων που στηρίζεται εδώ και χρονια(περαιώσεις, φόροι, πολιτική εφαρμογή της ευρείας φτώχειας κλπ).

    2: Η ανεργία δεν ειναι τυχαίο φαινόμενο αλλά είναι πολιτική-ιδεολογική επιλογή της εκάστοτε εξουσίας(βλέπε, εφεδρεία στο δημόσιο, απελευθερωση απολύσεων κλπ).

    3: Η θεσμική διαφθορά των αρμόδιων υπηρεσιών είναι σε αποθέωση και βέβαια όχι στους μικροβιοτέχνες του Παζαριού. Αρκεί να δείς τα εμπορεύματα ιδιωτικής ετικέτας τωων Σ/Μ και τις αποσύρσης τους. Τραγικό παράδειμα ο πρώην διευθυντής του ΕΦΕΤ που τον απέλυσαν αφού έκανε το λάθος και αποκάλυψε "λάθος" παρτίδα κρεάτων στα LIDL!!!!.

    4: Στο εμπόριο ειναι σύνηθες (και σε σας ώ! έμποροι της άρτας) να μετακινούνται προιόντα και χρήματα. Για παράδειγμα δείτε εσείς πόσους ντόπιους προμηθευτές έχετε ως βασικούς συνεργάτες και θα απαντήσετε στην ερώτηση πόσο ανυπόληπτοιείστε θέτοντας μία τέτοια ενοχή(περί φευγιού των χρημάτων)στους επισκέπτες του Παζαριού και οχι στους επιχηρηματικούς ευατούς σας.

    Η επιχηρηματολογία σας είναι αναχρονιστική, εντελώς μίζερη, ενιοτε ρατσιστική(πχ "παραεμπόριο"), και έντελώς μοναχική-αντικοινωνική....

    Αν θέλετε να κερδισετε ένα μέρος απο υγιεί αιτήματα που πραγματικά θα βελτίωναν τη θέση των εμπορών μέσα απο την αξιοπρέπεια είναι να στραφήτε εναντιων και μόνο αυτων των διάφορων υπερ "μαρκετ"(όχι μόνο στην Άρτα) και όχι εναντίων βιοπαλεστών που βρισκονται στην ίδια "μοιρα", "Τάξη" με εσάς.
    Ο κανιβαλισμός σας είναι χαρακτηριστικό της παρακάτω τελευταίας επισήμανσης:

    Ιδεολογικά οι απόψεις σας, εναντιων απλών βιοπαλεστών, εχουν αναφορά σε αντικοινωικές, αντιλαικές, ακροδεξιές "οικονομικές αναλύσεις"..

    "Είστε για τα παζάρια και δεν στηρίζετε και την οικονομία"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσα χρόνια που βγάζετε κέρδη 1000% με τα ίδιας "ποιότητας" προϊόντα.....
    Τόσα χρόνια που "απασχολούνται" σε καθεστώς γαλέρας τα παιδιά οι άντρες και οι γυναίκες μας; ακόμη και χωρίς ένσημα δώρα και επιδόματα...
    Τόσα χρόνια (που πληρώνετε-πληρώνουμε-πληρόνονται) αστρονομικά ενοίκια σε ιδιοκτήτες-εκκλησία....
    Τόσες πανεργατικές απεργίες που είσαστε ΑΠΟΝΤΕΣ...
    ΤΩΡΑ; θυμηθήκατε τον υδραυλικό τον μπογιατζή τον οικοδόμο τον εργάτη;
    "Είστε για τα παζάρια και ΚΟΙΤΆΤΕ ΜΌΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΑΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...