Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Εσείς νομίζετε ότι υπάρχει ακόμη Κράτος;

Αλήθεια το πιστεύετε;
Περιμένετε ότι αυτοί που μας κυβερνάνε είναι σε θέση να μας βγάλουν απ' την κρίση;
Πιστεύετε ότι έχουν την σοβαρότητα που απαιτούν οι καιροί;

Καλά, αν συνεχίζετε να το πιστεύετε, τότε μην διαβάσετε την υπόλοιπη ανάρτηση, που 

δεν είναι τίποτε άλλο, παρά κάτι που διάβασα και δείχνει το αλαλούμ...

"Αδυναμία καταβολής των έκτακτων εισφορών δηλώνει και ο Θεόδωρος Πάγκαλος.O αντιπρόεδρος της κυβέρνησης είπε ότι ούτε και αυτός έχει να πληρώσει το χαράτσι για τα ακίνητα. Ο κ. Πάγκαλος αποκάλυψε μάλιστα ότι λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και του τέλους ακίνητης περιουσίας."

Είπε μάλιστα ας πάει ο Βενιζέλος να τον συλλάβει!!!
Επειδή όμως δεν υπάρχει κελί που να τον χωράει, πρόσθεσε ότι «Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο Πάγκαλος.
Οσο για το «μαζί τα φάγαμε» αυτή τη φορά ο κ. Πάγκαλος επανήλθε κυριολεκτικώς: «Είμαι χοντρός διότι τρώω φτηνά φαγητά, αν έτρωγα τρεις κουταλιές χαβιάρι θα ήμουν αδύνατος».

1 σχόλιο:

  1. λοιπον με τα λεγομενα του οι ιδιοκτητες πολλων ακινητων επειδη ειχαν απωλιες στο χρηματιστιριο και λογου της κρισης δεν καταφερνουν να ενοικιαζουν τα σπιτια τους ,συμβουλευη ο κ Παγκαλος να προβουν στην πωληση ενος ακινητου.οσο αφορα την προσωπικη του αδυναμια να πληρωσει το χαρατσι πρεπει να σκεφτουμε καλα και να το ψαξουν απο που προερχεται φαντασομαι(επειδη εχω και μπολικη φαντασια )να ειναι ο πρωτος βουλευτης που εικιοθελως αρνειται
    ολα τα χρηματικα προνομια που λαμβανουν οι αγαπητοι συναδελφοι του.Το κερασακι στη τουρτα ειναι οι διατροφικες συνηθιες του που δεν εχουν καμια σχεση με τη διατροφη της ,,ελιτ,,ταξης.τι να πω επιπλεον παρακαλω να μου στειλετε οδος στενου σοκακιου οπου γινετε ερανο για το προσωπο του να συμβαλω ως καλος χριστιανος ετσι απλα χωρις τυμπανοκρουσιες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...