Δευτέρα 13 Ιουλίου 2009

Και γιατί όχι παρακαλώ;


Έμαθε και από δημοσιογραφία ο βουλευτής της Ν.Δ Πρέβεζας Γιώργος Τρυφωνίδης και ζήτησε να παρέμβει έτσι ώστε η Bουλή να παρέμβει και να χωριστούν τα δελτία ειδήσεων από τα σχόλια και τα πάνελ. Σιγά ρε συ Τρυφωνίδη μην σε βάλουν τα κανάλια και διευθυντή προγράμματος.
Πλάκα έχουν αυτοί, νομίζουν ότι μπορούν να έχουν άποψη για όλα.
Από εκεί που κινδυνεύουν, θέλουν και την φίμωση. Την μια τα δελτία ειδήσεων που πρέπει να γίνουν μόνο τυπικά με τις ειδήσεις χωρίς σχόλια, γιατί αυτά είναι που πονάνε και μετά με τα blog. Αλλά τίποτα δεν θα τους περάσει.

από troktiko

ΚΕΝΤΡΙ : Λογικότατο το βρίσκω. Είδε ο άνθρωπος τους Ευαγγελάτους, Τριανταφυλλόπουλους, Πρετεντέρηδες, Χατζηνικολάου, Λυριντζήδες και λοιπούς, ότι ενώ κάνουν τους δημοσιογράφους, ουσιαστικά ασκούν πολιτική και σκέφτηκε:
"Αφού στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις κι αφού μπορείς να δηλώσεις ό,τι θέλεις χωρίς να σε πάρουν με τις πέτρες, γιατί να μην κάνω κι εγώ το ίδιο;"
Κι έτσι, ο Πρεβεζιάνος Τρυφωνίδης (κουμπάρος του Σαρακατσάνου κι αυτός), ενώ κάνει τον πολιτικό, προσπαθεί να ασκήσει και δημοσιογραφία, που άλλωστε τί είναι στις μέρες μας;
Τρόπος ελέγχου της σκέψης και καθοδήγηση των μαζών είναι, ή μήπως έχετε άλλη γνώμη;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...