Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

Τέρμα με τις δικαιολογίες. Αν δεν μπορείτε, δηλώστε ανίκανοι και φύγετε...



astinomi
Το τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Τετάρτη 1 Ιουλίου και ώρα 12:50, στην ευθεία των Κωστακιών, κατά την διάρκεια "κόντρας", έχει ξεσηκώσει τους κατοίκους, οι οποίοι ζητούν να αντιδράσουν πιο ηχηρά πλέον, ακόμη και να προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου, ώστε να εισακουστούν όπως λένε από τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας Άρτας, μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης οδηγός Βουλγαρικής καταγωγής, κάτοικος Κωστακιών εξετράπη της πορείας του στην ευθεία της οδού Κωστακιών και προσέκρουσε σε τρία συνολικά σταθμευμένα αυτοκίνητα κατοίκων της περιοχής, πριν προσκρούσει σε διπλανό τοιχίο και μεταλλικό στύλο. Από την σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά ο 29χρονος οδηγός ο οποίος από το νοσοκομείο Άρτας, διεκομίσθει στην εντατική του Νοσοκομείου Ιωαννίνων σε κρίσιμη κατάσταση.
Οι κάτοικοι σημειώνουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο από τις κόντρες που γίνονται κάθε βράδυ στο σημείο αυτό και κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για μία ακόμη φορά τονίζοντας ότι από το παρελθόν είχαν διαμαρτυρηθεί και στην Τροχαία Άρτας για το γεγονός ότι θα «σκοτωθεί κόσμος».
«Αποτελεί πλέον καθημερινό φαινόμενο και η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο» τόνισε κάτοικος της περιοχής και ιδιοκτήτρια ενός από τα τρία οχήματα που χτυπήθηκαν ενώ όπως εξήγησε «κομμάτι της μηχανής του αυτοκινήτου βρέθηκε στο μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου του σπιτιού μου».
Οι κάτοικοι δηλώνουν έντονη ανησυχία για το γεγονός ότι έχει «ξεφύγει η κατάσταση» όπως λένε και επιπλέον ανησυχούν και για την δική τους ασφάλεια και των παιδιών τους.
ΚΕΝΤΡΙ : Αυτή την είδηση την διάβασα στο arta-news και θέλω να προσθέσω ότι κάθε βράδυ στις ευθείες της Κατσιμήτρου και της Πούλιου Δράκου, μέσα στην Άρτα, γίνονται κόντρες αυτοκινήτων. Μέχρι τώρα οι διαμαρτυρίες προς την Τροχαία, είχαν σαν αποτέλεσμα το σήκωμα των ώμων και την επανάληψη της δικαιολογίας, ότι το προσωπικό δεν επαρκεί.
Εμένα σαν πολίτη αυτό με αφήνει τελείως αδιάφορο. Όταν φτάνει η ώρα να πληρώσω τους φόρους μου, το κράτος δεν ενδιαφέρεται αν το κομπόδεμά μου επαρκεί ή όχι, έχει την απαίτηση να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου. Το ίδιο απαιτώ κι εγώ από αυτούς!!!

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ "ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ" ΤΗΣ Ε.Α. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΑΝ ΦΟΡΟΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ...............
    ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...