Τρίτη 7 Ιουλίου 2009

ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤ στο Γραμματικό!!!


Έφτασαν οι πρώτες διμοιρίες ΜΑΤ στο Γραμματικό. Η ημέρα προβλέπεται δραματική. Οι διμοιρίες έρχονται από Ραφήνα.

Μεταφέρουμε ΜΗΝΥΜΑ του Προέδρου Γραμματικού:

ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ «ΟΛΟΙ ΕΞΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ».

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟ.

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΕΦΤΑΣΕ.

Οι κάτοικοι της Αν. Αττικής τρέχουν να συμπαρασταθούν και να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ στο επιχειρούμενο ΕΓΚΛΗΜΑ.

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ
από exotaxyta

2 σχόλια:

  1. Η εξουσία ξέρει να δείχνει τα δόντια της στους ανυπεράσπιστους πολίτες!Τι να πείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την αντίθεση του στην προσπάθεια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας να δημιουργήσει νέους ΧΥΤΑ στην περιοχή της Αττικής εκφράζει ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Μάκης Βορίδης.
    Το πρωί της Τρίτης, 7 Ιουλίου ο κ. Βορίδης βρέθηκε στο πλευρό των κατοίκων του Γραμματικού που αντιδρούν στην κατασκευή ΧΥΤΑ στην περιοχή τους. Ο κ. Βορίδης, μαζί με τον πρόεδρο της κοινότητας Γραμματικού, τον Νομάρχη Ανατολικής Αττικής και βουλευτές της αντιπολίτευσης έγιναν μάρτυρες βίαιων επεισοδίων που ξέσπασαν ανάμεσα σε κατοίκους και την αστυνομία, εξαιτίας της απόφασης της κυβέρνησης να κατασκευάσει ΧΥΤΑ στην περιοχή «Μαύρο Βουνό» στο Γραμματικό. Η Νέα Δημοκρατία εφαρμόζοντας την πολιτική που σχεδίασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. πάνω στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων επέλεξε να επιβάλλει με την βία ενάντια στην θέληση των κατοίκων και των φορέων της αυτοδιοίκησης ολόκληρης της περιοχής, την δημιουργία μιας νέας χωματερής στο Γραμματικό.
    Ο κ. Βορίδης συμπαρίσταται στο δίκαιο αίτημα των κατοίκων του Γραμματικού που αρνούνται την περιβαλλοντική υποβάθμιση της περιοχής τους, μιας περιοχής ιδιαίτερου φυσικού κάλλους αλλά και αρχαιολογικής σημασίας. Ο ΛΑΟΣ με τις δυνάμεις που διαθέτει θα κάνει ότι μπορεί, εντός και εκτός κοινοβουλίου για να αντισταθεί σε αυτή την επιλογή της κυβέρνησης. Ήδη ο κ. Βορίδης πέραν της παρουσίας του στον αγώνα των κατοίκων, έκανε παράσταση ενώπιον του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Αθηνών, επισημαίνοντας τις παρανομίες και την ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών του Εισαγγελέα εναντίον των υπευθύνων αυτής της καταστροφής, ενώ κατέθεσε ως μάρτυρας υπέρ της Νομαρχίας Ανατολικής και της κοινότητας Γραμματικού σε προκαταρκτική εξέταση που διεξάγεται. Η περιοχή της Αττικής δεν αντέχει άλλες χωματερές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ΚΕΝΤΡΙ είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...
Όμως αν το σχόλιό σας είναι χυδαίο, μην σας κακοφανεί αν δεν δημοσιευτεί...